Loading Events

Trello – alat za organizaciju rada na daljinu

April 6 @ 12:00 - 13:00
  • ICT Hub ONLINE meetup

U ponedeljak, 06.04.2020 od 12h, saznajte kako da koristite Trello – alat za organizaciju i planiranje poslova i projekata.

Savladali smo online sastanke, webinare i sada je na redu alat koji vam pomaže da se na najbolji mogući način uskladite u radu na daljinu sa vašim kolegama. Trello je sjajan i besplatan alat koji će vam posebno koristi da se uskladite u poslovima i obavezama sa saradnicima kada nije moguće da sedite i radite zajedno – to je alat koji vam omogućava da na jednom mestu držite sve informacije o projektima, radnim zadacima, zaduženjima, napretku i planovima – ličnim, timskim ili cele firme…

Saznajte sve o Trellu i kako da ga koristite od Bojana Popića koji ima višegodišnje iskustvo u radu na alatima za organizaciju timova koji nisu fizički zajedno. On je koristio Trello za mnoge namene, od vođenja lične “todo liste”, upravljanja projektima sve do vođenja evidencije o klijentima. Bojan će vam pokazati kako da namestite Trello da odgovara vašim potrebama i dati vam savete kako da efikasno organizujete rad svog distribuiranog tima. Prijavite se i naučite da koristite Trello!

Prijava je jednostavna:

1. Morate se registrovati za online konferenciju na linku

2. Na stranici za registraciju, molimo Vas da upišete ime, prezime i e-mail.

3. Na e-mail će Vam stići potvrda da ste se uspešno registrovali. Preporučujemo da iskoristite opciju i dodate događaj u svoj lični kalendar – linkovi za direktno dodavanje su u mailu potvrde.

4. Stići će Vam i mail – podsetnik 24 časa i 1 čas pred početak online konferencije.

5. Da biste pristupili online konferenciji, potrebno je da kliknete na link Click Here To Join u mailu potvrde (ili u svom kalendaru). Na linku ćete prvo morati da download-ujete aplikaciju za računar ili za telefon (u zavisnosti sa kog uređaja pristupate). To traje manje od minut. Posle toga, otvoriće Vam se prozor gde ćete upisati podatke da biste se priključili online konferenciji.

 

 

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: