Loading Events

Testiranje bezbednosti OWASP Top 10 rizika kroz primere

02.04.2018 @ 18:00 - 20:00
  • ICT Hub Corpo Lab

U ponedeljak, 2. aprila sa početkom u 18h imaćete priliku da se kroz praktične primere upoznate sa 10 najkritičnijih sigurnosnih propusta web aplikacija po OWASP (The Open Web Application Security Project) i saznate:

Koji su to najopasniji napadi na web aplikacije u 2017. godini
Uticaj sigurnosnih propusta na vaše web aplikacije
Kako da zaštitite vaše web aplikacije
Kroz ovu temu vodiće vas kolege iz kompanije Endava:

Ivan Avdić je Java Developer sa dugogodisnjim iskustvom u QA. Već 3 godine je deo Endave i voli da radi na testiranju i ispravci sigurnosnih propusta, kao i da prenosi svoje znanje kolegama. Ali najviše od svega, on voli da’); DROP ALL TABLES; —

Rade Knežević je QA inženjer sa 2 godine iskustva u testiranju. Tokom ovog perioda imao je prilike da radi na manualnom i automatskom testiranju web, server i desktop aplikacija.

Oduvek se interesovao za sve vrste web napada tako da je testiranje bezbednosti nešto u čemu najviše uživa na poslu.

Miljana Čikarić je Java Developer sa 8 godina iskustva. Na početku svoje karijere, radila je kao Test Automation inženjer. Tokom poslednjih 6 godina, Miljana se uglavnom bavi održavanjem i razvojem Java Web aplikacija, sa fokusom na sigurnost.

Teme koje će Ivan, Rade i Miljana pokriti na ovom meetup-u bi mogle biti zanimljive svima koji se bave razvojem web aplikacija i projektnim menadžmentom.

Očekujemo vas 02. aprila od 18h u Playground-u!

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: