Loading Events

TechEngine: Virtuelno lansiranje i predstavljanje izazova

22.12.2021 @ 18:00 - 19:00

Kako se istinske inovacije ne dešavaju u izolovanim okruženjima, kreiranje ekosistema i prilika za saradnju su ključni. Upravo zbog toga, ICT Hub zajedno sa kompanijom NIS pokreće platformu TechEngine i u okviru nje izazov za tech timove! Više o samoj platformi, izazovima, uslovima, ali i rokovima za prijavu možete čuti na online događaju koji se održava u sredu, 22.12. od 18 časova.

Šta je TechEngine?
TechEngine je platforma za inovacije i saradnju putem koje kompanija NIS otvara vrata startapima, tehnološkim kompanijama i timovima stručnjaka radi razmene znanja, rešavanja izazova, generisanja ideja i upotrebe savremenih tehnologija.

O kakvim izazovima je reč?
Kroz TechEngine platformu za inovacije i saradnju, kompanija NIS je u potrazi za tech timovima koji mogu da odgovore na zahteve i reše nominovane konkretne izazove sa terena:

Izazov 1 – Kako možemo da automatizujemo interpretacije geohemijskih podataka?
Izazov 2 – Kako da unapredimo i automatizujemo očitavanje analognih instrumenata u rafineriji?

Izazovi sa terena znače samo jedno: odabrani timovi dobiće priliku da ponude svoje rešenje za nominovane izazove, ali i da rade na njihovom rešavanju kroz ostvarivanje direktne saradnje, ukoliko njihovo rešenie bude izabrano za implementaciju.

Kome je TechEngine namenjen?
TechEngine je namenjen svima onima koji se bave ili žele da se bave savremenim tehnologijama. Svima kojima su potrebni znanje i resursi koje NIS može da im pruži, i svima onima koji imaju ideju kako bi mogli da doprinesu zajednici uz podršku NIS-a.

Prijava za online događaj
Sve što je potrebno je prijava putem LINKA.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: