Loading Events

Sve o finansiranju Vašeg preduzeća uz pomoć EBRD sredstava

January 29 @ 18:00 - 19:30
  • ICT Hub Playground

Na drugom predavanju u nizu na temu pristupa finansijama u Srbiji za mala i srednja preduzeća, koje će se održati u sredu, 29.01.2020. od 18h u ICT Hub-u (Kralja Milana 10, Beograd); predavač Dejan Tonić će dati detaljniji pregled i informacije o programima koje EBRD nudi za taj segment. Posetioci će imati prilike da saznaju kako izgleda proces apliciranja i dobijanja EBRD sredstava, šta se od preduzeća traži, kako izgleda dokumentacija i koliko proces može da traje. Takođe, Dejan će pokazati kako je u praksi izgledala saradnja EBRD i firmi koje su sredstva već dobila kroz konkretne primere podrške.

Dejan Tonić je saradnik i specijalista za projekte u okviru programa Saveta za mala preduzeća Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) i poseduje višegodišnje iskustvo u pružanju podrške u razvoju malim i srednjim preduzećima kroz rad sa domaćim konsultantima i međunarodnim savetnicima.

Pre dolaska u EBRD, Dejan je više godina proveo u međunarodnim kompanijama koje se bave   pružanjem konsultantskih usluga na različitim razvojnim projektima koje finansiraju EU, Svetska  banka, USAID, GIZ i dr. te će podeliti svoja lična iskustva i preporuke za razvoj i transformaciju preduzeća.

Događaj organizuje ICT Hub uz saradnju sa USAID-ovim Projektom saradnje za ekonomski razvoj.

Molimo Vas da se za dolazak na događaj prijavite putem ovog LINKA.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: