Loading Events

Sve o finansiranju Vašeg preduzeća kroz crowdinvesting

March 11 @ 18:00 - 19:30
  • ICT Hub Playground

Na trećem predavanju u nizu na temu pristupa finansijama u Srbiji za mala i srednja preduzeća, koje će se održati u sredu, 11. marta 2020. od 18h u prostorijama ICT Huba (Kralja Milana 10, Beograd) pričaćemo o Crowdinvesting-u kao opciji za finansiranje vaše kompanije. Crowdinvesting omogućava mladim i inovativnim biznisima, sa dobrim proizvodima, uslugama i poslovnim modelom, da uz podršku finansijskog, pravnog i marketinškog tima ispričaju svoju priču, formulišu svoju investicionu ponudu i pokrenu kampanju prikupljanja investicija. Pored toga što se radi o izvoru finansiranja, crowdinvesting je i sjajan instrument za promociju, istraživanje tržišta i građenje zajednice.

Na predavanju koje će održati Luka Pejović, CFA, direktor platforme Ventu.rs i direktor Crowdinvesting-a u BDO Srbija, posetioci će moći da čuju više o:

·        Osnovnim principima crowdinvesting-a;

·        Kako funkcioniše prikupljanje kapitala putem crowdinvesting kampanje?

·        Koliki su troškovi kampanje?

·        Kako se pripremiti za upečatljiv i prepoznatljiv marketinški nastup?

·        Praktičnim primerima iz raznih vrsta delatnosti.

Zajedno sa BDO timom, Luka se na srpskom tržištu mnogo puta susreo se sa izazovima malih preduzeća i startapa prouzrokovanim nedostatkom odgovarajućih izvora finansiranja. Iz učestalog suočavanja sa sličnim izazovima rodila se ideja da se mladim kompanijama ponudi inovativna finansijska usluga i na taj način reši, ili barem ublaži, njihov problem sa finansiranjem. Austrijski partneri doneli su svoju tehnologiju i iskustvo stečeno pionirskim radom u ovoj oblasti na nemačkom govornom području, a BDO svoju lokalnu ekspertizu i mrežu partnera. Rezultat je Ventu.rs, platforma koja nudi kompletan paket usluga neophodan za pokretanje i finansiranje rasta.

Događaj organizuje ICT Hub u saradnji sa USAID-ovim Projektom saradnje za ekonomski razvoj.

Molimo Vas da se za dolazak na događaj prijavite putem ovog LINKA.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: