Loading Events

Supporting Leaders and Teams in Complex Times and Crisis

July 2 @ 18:00 - 19:00
  • ICT Hub ONLINE meetup
  • ICT Hub Venture

Biti vlasnik kompanije je uvek zahtevno, čak i onda kada sve ide po planu. Stalni pokušaji da pravovremeno odgovorite na izazovne situacije i neophodnost donošenja teških odluka koje utiču na vas i vaše zaposlene, mogu ponekad biti i preveliki teret. U nastojanjima da podržimo sve one koje se upuste u preduzetničke poduhvate, ICT Hub Venture vas poziva da nam se pridružite u četvrtak 02. jula od 18h kako bismo sa vama podelili savete naše specijalne gošće iz Kanade, a koji mogu pomoći da se izborite sa kompleksnim situacijama i kriznim periodima koje prati velika neizvesnost.

Kristal Henrikson je sertifikovani Co-Active® i profesionalni poslovni savetnik, kao i konsultant za iskustva zaposlenih. Sa više od 10 godina provedenih u radu sa tehnološkim kompanijama, njeno iskustvo varira od rukovođenja remote timova, preko internog kriznog menadžmenta do upravljanja konfliktnom komunikacijom. Pre nego što je osnovala svoju konsalting agenciju pod nazivom Talent Collective, Kristal je bila na funkcijama kao što su menadžer online zajednice, a zaposlena je bila i na pozicijama u HR, marketing i PR timovima, dok kao posebno zanimljivu izdvaja činjenicu da je radila i u sektoru prodaje i to za niz startapa i malih preduzeća u velikom broju industrija, od maloprodajnih kozmetičkih radnji do softverskih i hardverskih biznisa.

Pridružite nam se da razgovaramo o tome kako voditi komunikaciju sa zaposlenima u vremenu velike neizvesnosti i kako im pomoći da se izbore sa stresom, prevelikom količinom posla i anksioznošću, ali i o tome kako se ponašaju odgovorni i efikasni lideri tokom krize. Na kraju, dotaćićemo se i aktuelne teme organizacije i komunikacije timova koji rade na daljinu, odnosno načina na koji mogu pospešiti svoju efikasnost.

Događaj je organizovan uz saradnju sa Swiss Entrepreneurship programom u Srbiji, a razgovor će biti vođen na engleskom jeziku – sve što treba da uradite jeste da popunite kratku prijavu koju možete naći na ovom linku. Vidimo se 02. jula u 18h!

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: