Loading Events

Legal for startup – 7 pravnih koraka za svaki startap

13.03.2019 @ 18:00 - 20:00
  • ICT Hub Startup

Dragi preduzetnici,

Nakon inspirativnog predavanja koje je krajem februara održao Juan Carlos Morales, pozivamo vas na novo okupljanje, ovaj put na temu pravnih saveta koje mogu koristiti svakom startapu. Prethodno smo prošli sve ono šta je potrebno kako bi preduzetnik uspeo u građenju kompanije uz sopstveni, ali ograničen budžet, a ovaj događaj ćemo iskoristiti da objasnimo šta je sve potrebno učiniti kako biste osigurali da vaša kompanija bude pravno zaštićena.

Predavanje pod nazivom “Startup Legal – 7 pravnih koraka za svaki startap” održaće Zoran Naumović, osnivač i rukovodeći partner advokatske kancelarije Naumović i partneri. Advokatska kancelarija koju je Zoran osnovao još 1995. godine, tokom godina je razvila ekspertizu u mnogim pravnim oblastima, poput ugovornog prava, IT prava, intelektualne svojine i drugim.

Na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva uz radu sa startapima i mladim kompanijama, Zoran će nas sprovesti kroz 7 pravnih koraka koje svaki preduzetnik treba da prođe kako bi osigurao neometan rad svoje kompanije, a interesantno je da neke od tih koraka moramo da načinimo i mnogo pre samog osnivanja kompanije.

Ukoliko želite da se upoznate sa tim kako da brzo i efikasno regulišete pravne odnose među osnivačima kompanije, kako da zaštitite svoj rad kroz dobre i jake ugovore i kako da zaštite svoju intelektualnu svojinu – onda iskoristite priliku da se prijavite popunjavanjem upitnika! U želji da nastavimo sa dobrom praksom, ponovo ćemo se potruditi da svi prisutni dobiju određene materijale koji bi im mogli koristiti i kasnije.

Vidimo se sledeće srede u 18h!

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: