Loading Events

Sprintom do uspeha – Design Sprint kao podrška procesu inoviranja

June 11 @ 16:00 - 17:00
  • Online ICT Hub

Nakon kratke pauze tokom koje ste nam pomogli da razmotrimo sve ono što je u dosadašnjim razgovorima pokriveno, a i čemu ćemo se tek posvetiti, INNOVATION SPACE događaji se vraćaju u svoj standardni termin, ovog puta sa vrlo aktuelnom i popularnom temom, a to je – Design Sprint i njegova primena.

U četvrtak, 11. juna od 16h, razgovaraćemo o tome kako Design Sprint izgleda, kada mu se pribegava i čime rezultuje, ali i kako ga primenjuje velika kompanija. Kroz konkretan primer ćemo se dotaći mesta koje zauzima u procesu inoviranja, potom ćemo pričati o tome koliko je sličan, a koliko različit od drugih pristupa i metodologija, ali i kako osigurati njegovu uspešnost i obezbediti primenjivost u svim okolnostima, čak i kada se sprintovi rade ‘na daljinu’.

Đurđa Đukić, naš Business Designer, o svemu ovome će diskutovati sa Vladimirom Tošićem, koji ima više od deset godina iskustva u oblasti menadžmenta i digitalne transformacije, a poslednjih nekoliko je zaposlen u kompaniji Coca-Cola, gde je trenutno na poziciji Senior Data Strategy & Analytics Manager za CEE regiju.

U skladu sa prethodnim druženjima, ovo takođe nastavljamo online, a sve što treba da uradite jeste da popunite kratku prijavu koja se nalazi na ovom linku i da nam se pridružite 11. juna u 16h!

 

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: