Loading Events

Retail meetup: Najveća zarada sa postojećim asortimanom u maloprodajnim objektima

28.03.2019 @ 14:00 - 16:00
  • ICT Hub Playground

Predstojeći Retail meetup, koji će se održati 28. marta od 14h u Playground-u (Kralja Milana 10), biće savršena prilika da se pozabavimo upravljanjem sistemom snabdevanja maloprodajnih objekata, a sa nama će svoja višegodišnja iskustva iz te oblasti podeliti eksperti iz konsultantske agencije Efektus Group.

Ono što će biti osnovna tema jeste kontrola sistema snabdevanja u retail kompanijama kroz upravljanje ključnim parametrima, a o problemima na koje se nailazi u praksi, pričaće nam Dušan Mrvaljević, osnivač i generalni direktor kompanije Efektus, koji će iskoristiti priliku i da predstavi neke konkretne studije slučaja. Pored njega, govoriće i Stanislava Vilotijević, menadžer razvoja i Vlada Đokić, koji radi kao senior konsultant.

Zašto je snabdevanje jedan od ključnih procesa u maloprodajama, na koji način digitalizacija može da pomogne unapređenju sistema snabdevanja i kako definisati i upravljati ključnim parametrima sistema snabdevanja su sve izazovi sa kojima se danas suočava svaki lanac maloprodaje.

Da bismo bili sigurni da dovoljno poznajemo svoj sistem snabdevanja, moramo znati koji su prinicipi optimizacije ključnih komponenti, kada treba da dopunimo radnju i sa koliko tačno robe, koliko toga je out of stock i koliko je propuštenih prodaja zbog lošeg snabdevanja, kao i na koji način se detektuju sumnjive zalihe, ‘mrtvi’ ili sporoobrtni artikli.

Sve ovo i mnogo više ćemo pokriti diskusijom na drugom Retail meetup-u, tako da ne propustite priliku da se prijavite putem forme i vidimo se 28. marta u 14h na Playground adresi!

Događaj je finansijski podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i implementiran od strane ICT Hub-a kao deo projekta ‘Igralište inovacija’.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: