Loading Events

Retail meetup: Najbolji artikli u optimalnim količinama

28.02.2019 @ 14:00 - 16:00
  • ICT Hub Playground

Digitalna transformacija sa sobom donosi niz promena na postojećim tržištima i kompanijama je potrebno da idu u korak sa vremenom i brzo dolaze do rešenja koja im omogućavaju da opstanu u žestokoj poslovnoj igri.

Maloprodaja nije ništa drugačija i zato ICT Hub kreće sa organizovanjem serije retail događaja, na kojima će se govoriti upravo o tome kako digitalna transformacija utiče na razvoj retail industrije – da li je digitalna transformacija sama sebi cilj ili je i dalje svi vide samo kao put unapređenja poslovanja?

Događaji će pokrivati najbitnije oblasti poslovanja u okviru maloprodaje od kojih zavisi profitabilnost firme, a namenjeni su menadžerima koji rukovode ili su odgovorni za performanse niza maloprodajnih procesa, ali i onima koji rade u sektorima podrške, kao što su IT, analitika ili nabavka i svima drugima kojei svoje svakodnevne probleme prepoznaju u izazovima na koje nailaze prilikom poručivanja robe, definisanja asortimana, snabdevanja maloprodajnih objekata, odabira artikala za popust itd.

Prvi meetup u nizu, na temu najboljih artikala u optimalnim količinama, kao i kako se treba pobrinuti za asortiman i snabdevanje radnji, održaće se 28. februara sa početkom u 14h, na poznatoj Playground adresi – Kralja Milana 10 i tom prilikom će o problemima iz prakse, različitim studijama slučaja i pregledu i implementaciji napredne analitike govoriti eksperti iz konsultantske agencije Efektus Group. Svoja dugogodišnja iskustva preneće nam Dušan Mrvaljević, osnivač i generalni direktor kompanije Efektus. Pored njega, govoriće i Stanislava Vilotijević, menadžer razvoja i Vlada Đokić, koji radi kao senior konsultant.

Da li se pronalazite u njihovim studijama slučaja? Da li su procesi digitalizacije relevantni za vas i šta biste mogli da očekujute od sličnih inicijativa u svojim kompanijama? Kako možete da digitalizujete sve – od informacija i kreiranja podataka, do njihovog korišćenja i donošenja odluka, ali i procesa rada, planiranja i kontrole poslovanja?

Ova retail serija događaja će vam pružiti sve potrebne odgovore, a počinje 28. februara u 14h! Pridružite nam se – učešće je besplatno, a jedino je potrebno da se prijavite na sledećem linku. Napomena: Broj mesta je ograničen, ukoliko Vaša prijava bude prihvaćena bićete obavešteni najkasnije 3 dana pred meetup.

Ovaj meetup je realizovan u okviru projekta „Igralište inovacija“ koji sprovodi ICT Hub, uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodnu saradnju (USAID).

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: