Loading Events

Retail meetup: Loyalty program i e-commerce

13.06.2019 @ 14:00 - 16:00
  • ICT Hub Playground

Četvrti Retail meetup koji organizujemo u saradnji sa vrhunskim konsultantima iz Efektus grupe, održaće se 13. juna od 14h u dobro poznatom Playground prostoru, na adresi Kralja Milana 10.

Predstojeće okupljanje će nam poslužiti da pokrijemo teme rada sa poznatim kupcima i to kroz razgovor o loyalty programima i e-commerce poslovanju. Sa Dušanom Mrvaljevićem, konsultantom iz Efektus grupe, diskutovaćemo o principima postavke loyalty programa, analizi i korišćenju loyalty podataka i merenju uspešnosti samog programa i njegove aktivnosti.

Na samom kraju predavanja, pažnju ćemo posvetiti web shop-u, gde ćemo stručne savete konsultanata dobiti i na temu njegovog pozicioniranja i ciljeva razvoja, kao i mogućnostima upravljanja u okruženju Google Analitike. Na sve to, dobićemo i uvid u specifičan Business Intelligence alat koji je Efektus grupa razvila za WebShop.

Prijavite se na LINKU i vidimo se u četvrtak, 13. juna u 14h u ICT Playground-u!

Događaj je finansijski podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i implementiran od strane ICT Hub-a kao deo projekta “Igralište inovacija”.

 

 

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: