Loading Events

Radionica: Kako poboljšati prodaju stavljanjem klijenta u fokus

14.11.2019 @ 09:00 - 17:00
  • ICT Hub Playground

Iako danas svi deklerativno “imaju klijenta u fokusu”, to je mrtvo slovo na papiru ukoliko klijent to ne oseća. Ako vašu internu organizaciju i procese klijent doživljava kao prepreke na putu, to će neminovno negativno uticati na prodaju i zadržavanje. Kontinuirano pružanje vrednosti u svakoj interakciji je neophodno svima, a naročito je bitno kompanijama sa poslovnim modelom zasnovanim (npr. SaaS model).

Jednodnevna radionica pruža mogućnost firmama svih veličina da saznaju kako da inoviraju svoje prodajne procese i u njih uvedu klijenta kao centralnu figuru.

Fokus radionice je na unapređenju svakog od delova prodajnog procesa – od nalaženja potencijalnih klijenata (lead generation i marketing), prodajnog procesa (sales) do kontinuirane podrške korisnicima (success i support).

Neke od tema kojima će se radionica baviti: šta su klijentova očekivaja u današnje vreme, kako se vaši procesi poklapaju sa klijentovim putem, kako da obezbedite da svaka vaša interakcija sa klijentom daje neku vrednost, kako da napravite tim tako da on lako skalira, kako da obezbedite protok znanja i informacija bez obzira da li se radi o centralizovanom ili distribuiranom prodajnom timu i kako voditi ovakav prodajni tim.

Razlozi da prisustvujete:

• Suočite se sa svojom organizacijom i procesima i pogledajte ih iz jednog drugog ugla.

• Naučite kako da optimizujete rad svoje organizacije i ne dovedete sebe u situaciju da ne možete da rastete pravilno.

• Razvijte način razmišljanja koji će vašem timu pomoći da ostvaruje bolje odnose sa klijentima i nudi više vrednosti.

• Saznajte kako to drugi rade u praksi.

Voditelj radionice je Bojan Popić, programer po obrazovanju, koji je prošao kroz sve timove koji se na neki način bave klijentima – od podrške, preko dizajna i razvoja proizvoda, do vođenja ključnih klijenata i direktne prodaje. On se trenutno sa svojim timom bavi celokupnim životnim ciklusom klijenta u kompaniji Content Insights i svakodnevno praktikuje stvari o kojima će vam pričati.

Učešće je potpuno besplatno ali je broj mesta ograničen zato se na vreme prijavite na LINKU.

Radionica u Beogradu će se održati u četvrtak, 14.11.2019. sa početkom u 09:00h u ICT Hub Playground-u na adresi Kralja Milana 10 (ulaz iz Devojačkog parka).

 

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: