Loading Events

Preživeti put do DevOps implementacije

20.11.2018 @ 18:00 - 20:00
  • ICT Hub Startup

Kada jedna od najvećih softverskih kompanija na svetu sa sedištem u SAD želi da poboljša i automatizuje isporuku svog kompleksnog ‘enterprise’ softvera koji se koristi za ‘Cloud’ automatizaciju, zna se da nema mesta za greške!

ICT Hub vas sa zadovoljstvom poziva da 20. novembra od 18h dođete u Playground i saznate kako se ova priča razvijala i kako je dovela do najboljeg mogućeg ishoda – češće isporuke softvera i bržeg otkrivanja bagova! Ukoliko želite da čujete više o praktičnim načinima na koji se inkrementalno implementiraju DevOps principi i kako se dolazi do potpuno automatizovane instalacije i konfiguracije koja se obavlja samo jednim klikom, nemojte propusti ovaj meetup koji će vam sigurno biti od koristi bilo da ste developer, tester, IT inženjer ili vođa projekta.

U ovaj ‘AM Story’ će vas uvesti Stevan Cvetković, koji je poslednjih sedam godina posvećen implementaciji DevOps principa unutar velikih stranih kompanija koje su lideri u domenu telekomunikacija, razvoja softvera i transporta. U toku svoje dosadašnje karijere suočavao se i rešavao naširoko rasprostranjene probleme koji koče efikasnu i kvalitetnu isporuku softvera krajnjim korisnicima, a trenutno je kao deo tima od 30 developera i testera fokusiran na kontinualno unapređenje procesa rada, pri čemu se svakodnevno oslanja na Cloud, Jenkins, Docker, Groovy, Chef i druge alate i tehnologije.

Događaj je besplatan, a prisustvo možete da potvrdite popunjavanjem kratke forme na linku.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: