Loading Events

Predstavljanje programa podrške tehnološkim inovacijama

25.04.2018 @ 18:00 - 20:00
  • ICT Hub Startup

Fond za inovacionu delatnost je 2.aprila 2018. godine objavio javni poziv za programe podrške tehnološkim inovacijama – Program ranog razvoja i Program sufinansiranja inovacija.

Fond i ICT Hub vas sa zadovoljstvom pozivaju na prezentaciju ova dva programa u ponedeljak, 25. aprila sa početkom u 18h u Playground-u! Dane Atanasković, samostalni stručni savetnik u Fondu, biće tu da odgovori na sva vaša pitanja, a pošto su mesta ograničena, molimo vas da se prijavite putem priložene forme (https://goo.gl/forms/s0y8XoqNdOCuVp323).

Program ranog razvoja (http://www.inovacionifond.rs/program-ranog-razvoja-o-programu/) namenjen je mikro i malim preduzećima, koja posluju ne duže od tri godine, a koja razvijaju tehnološku inovaciju za kojom postoji potreba na tržištu. Program sufinansiranja inovacija (http://www.inovacionifond.rs/program-sufinansiranja-inovacija-o-programu/) namenjen je mikro, malim i srednjim preduzećima kojima su potrebna značajna finansijska sredstva za realizaciju razvojnog ciklusa tehnoloških inovacija i pokrivanje visokih troškova za prenos istraživanja u komercijalno održiv proizvod.

U zavisnosti od programa, inovativni projekti preduzeća se sufinansiraju u iznosu od 80 hiljada do 300 hiljada evra. Javni poziv je otvoren do 1.juna 2018. godine,a za programe je opredeljeno 400 miliona dinara.

Sve detalje o programu i uslovima, možete pronaći na internet prezentaciji Fonda za inovacionu delatnost (http://www.inovacionifond.rs/), a prijave se takođe dostavljaju putem portala Fonda (http://www.inovacionifond.rs/prijava/).

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: