Loading Events

Pravni izazovi modernog poslovanja

15.10.2020 @ 18:00 - 19:00
  • Online ICT Hub

Na jesenjem  onlajn MeetUp-u tema su pravni izazovi u modernom i onlajn poslovanju. Predavač sa velikim iskustvom će biti anš gosti i pričaće o izazovima, zakonima, procedurama i obavezama pravnog aspekta poslovanja.

Bilo da imaš samo ideju o pokretanju startapa, uveliko si u preduzetničkim vodama ili si na kraju studija zajedno možemo da unapredimo tvoju ideju i da joj damo pravni okvir i mogućnosti.

Šta možeš da čuješ na oktobarskom onlajn MeetUp-u?

Na onlajn druženju sa Strahinjom Mavrenskim, advokatom koji posluje u Beogradu, pravnim ekspertom u oblasti korporativnog prava, prava intelektualne svojine i prava informacionih tehnologija, moći ćeš da čuješ više o pravnim oblicima poslovanja, autorskim pravima, elektronskim ugovorima i trgovini na daljinu, GDPR-u i zaštiti podataka o ličnosti, pravilima korišćenja internet portala ali id a postaviš pitanja koja se odnose direktno na tvoju ideju ili posao kojim se baviš.

MNA – Mavrenski/Ninić advokati je advokatska kancelarija specijalizovana i usmerena na pružanje usluga iz oblasti korporativnog prava, sa ekspertizom u oblasti IT i IP prava, čiji advokati poseduju akademske i stručne kvalifikacije koje ih čine ekspertima u ovoj oblasti.

Učešće je potpuno besplatno, a na tebi je samo da popuniš kratku prijavu formu OVDE i da se uključiš na ZOOM platformu, 15. oktobra u 18:00h.

Ovaj meetup se realizuje u sklopu projekta ,,Osnaživanje mladih inovatora” finansiranog od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, a sprovedenog od strane udruženja ICT Hub u saradnji sa No Limit Hub-om iz Niša.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: