Loading Events

Potencijal napredne tehnologije u stočarstvu

28.02.2019 @ 18:00 - 20:00
  • ICT Hub Playground

Posle kraće pauze, vraćamo se sa novom AgTech temom! ICT Hub Playground će 28. februara od 18h ugostiti sve one koji žele da čuju više o potencijalu napredne tehnologije u stočarstvu.

Vesna Radovanovič, dipl.hem. zaštite životne sredine, moderiraće diskusiju u kojoj će učestvovati dr Mladen Popovac, docent Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu, koji će prisutne i uvesti u samu tematiku, potom Aleksandar Miletić, dipl.inž sa Instituta PKB Agroekonomik, koji će govoriti o inovacijama u pripremi hrane za životinje, a svoje viđenje tehnoloških potencijala u u ovoj poljoprivrednoj grani daće i dr Aleksandra Ivetić, laborant na Poljoprivrednom fakultetu, koja je i dobitnica nagrade na evropskom takmičenju za najbolju inovaciju iz ove oblasti 2016. godine.

Da li je stočarstvo moguće tehnološkoi unaprediti u Srbiji i na koje sve izazove nailaze uzgajivači, proizvođači, ali i akademski stručnjaci koji prate razvoj stočarske industrije, saznaćete ukoliko nam se pridružite 28.februara!

Događaj je finansijski podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), a ICT Hub ga implementira kao deo projekta ‘Igralište inovacija’.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: