Loading Events

Postani sa porezom na TI!

08.10.2019 @ 17:00 - 18:30
  • ICT Hub Playground

Započinjemo sa prvim u nizu okupljanja na kojima ćeš moći da se upoznaš sa porezima. I ne samo sa porezima, već i sa procedurama, zakonima i obavezama sa kojima se možeš susreti u svom poslovanju.

Bilo da imaš samo ideju o pokretanju startapa ili si već uveliko u preduzetničkim vodama, zajedno možemo da unapredimo tvoju ideju.

Šta možeš da čuješ na MeeTax-u?

Tema prvog MeeTax-a je upoznavanje tebe sa porezima glavnim pitanjima koja imaš kada započinješ posao ili koja te bune, kao i kome da ta pitanja možeš uputiš.  Želimo da te na jednostavan način upoznamo sa obavezama, mogućnostima poslovanja i da razrešimo sve tvoje nedoumice.

O greškama koje možeš da napraviš i nejasnim situacijama koje se javljaju kada su porezi u pitanju pričaće Nikola Jovanović, poreski ekspert sa decenijskim iskustvom u porezima i Sonja Žabić iz Paušala koja će biti tu da odgovore na svako pitanje, čak i ono koje nisi ni znao da treba da pitaš!

Ko smo mi?

Confida je konsultantska kompanija koja ima za cilj da edukuje mlade biznise i pruži pomoć u pokretanju poslovanja. Može da ti pomogne u svakom koraku kod otvaranja firme, planiranja poreza i upoznavanja sa osnovim zakonskim odredbama.

Paušal je aplikacija koja ti omogućava da svoj biznis vodiš digitalno. Pausal tim zna čime se sve možeš susreti u poslovanju i zato se trude da ti, unapređujući aplikaciju i deleći svoja znanja i iskustva, olakšaju poslovanje.

Čekamo te da u opuštenoj atmosferi ćaskamo i razmenjujemo iskustva značajna za preduzetništvo.

Učešće je potpuno besplatno, a na vama je samo da popunite kratku prijavu na ovom LINKU i dođete u utorak, 08. oktobra u 17:00h u ICT Hub Playground, na adresi Kralja Milana 10, Beograd.

Ovaj meetup se realizuje u sklopu projekta “Mladi kao nosioci inovacija” finansiranog od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije koji sprovodi udruženje ICT Hub.

Vidimo se!

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: