Loading Events

ONLINE meetup – Kako sam postao Product Owner?

March 24 @ 12:00 - 13:00
  • ICT Hub ONLINE meetup

U želji da mladima u novonastaloj situaciji približimo sve aktuelne teme iz sfere biznisa, informacionih tehnologija i razvoja karijere u digitalno doba, ICT Hub pokreće seriju online meetup događaja koji će pokriti niz zanimljivih i korisnih priča i predstaviti isto toliko interesantnih govornika.

Prvo online druženje je zakazano za utorak, 24. mart od 12h, kada će deo svoje poslovne priče sa nama podeliti Đorđe Filipović, CEO kompanije 30Hills. On će govoroti o tome kako je postao Product Owner, na koji način je kompanija 30Hills u Srbiju uvela tu rolu, šta se od takve pozicije očekuje, kakve obaveze svaki Product Owner na sebe preuzima i koje alate koristi.

Sve što treba da uradite jeste da potvrdite svoje prisustvo prijavom putem linka i da nam se pridružite 24. marta od 12h, a već sledeće nedelje vas očekaju nova tema i nova razmena iskustva!

Odgovornost koju imamo prema sebi i prema drugima u vreme samoizolacije nas ne sprečava da budemo zajedno, a ovo je pravi način da to i pokažemo – priključite nam se!

Uputstvo za prijavu:

1. Registrujte se za online meetup na ovom linku.

2. Na stranici za registraciju, molimo Vas da upišete ime, prezime i e-mail.
3. Na e-mail će Vam stići potvrda da ste se uspešno registrovali. Preporučujemo da iskoristite opciju i dodate događaj u svoj lični kalendar – linkovi za direktno dodavanje su u mailu potvrde.
4. Stići će Vam i mejl – podsetnik 24 časa i 1 čas pred početak događaja.
5. Da biste pristupili, potrebno je da kliknete na link Click Here To Join u mejlu potvrde (ili u svom kalendaru). Na linku će Vam se prvo pojaviti opcija da preuzmete aplikaciju za računar ili za telefon (u zavisnosti sa kog uređaja pristupate). To traje manje od minuta. Posle toga, otvoriće Vam se prozor gde ćete upisati podatke da biste se priključili događaju.
6. Imaćete prilike da u pisanoj formi postavite pitanja govorniku u toku samog događaja.

 

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: