Loading Events

ONLINE KONFERENCIJA „Biznis u izazovnim vremenima – Kako odgovorno prilagoditi poslovanje za dobrobit zaposlenih, kompanija i društva?“

Plava pozadina sa belim tačkama i slovima na sebi
19.03.2020 @ 12:00 - 13:00

ICT Hub u saradnji sa Srpskom asocijacijom menadžera organizuje online konferenciju „Biznis u izazovnim vremenima – Kako odgovorno prilagoditi poslovanje za dobrobit zaposlenih, kompanija i društva?“.

Odgovorno ponašanje poslodavaca i važnost brzih, a smirenih reakcija u nepredviđenim okolnostima ključ je uspešnog poslovanja, jer to odlikuje dobre menadžere i ima dobre reakcije po ceo tim.

Vreme je da nastupimo kao odgovorni menadžeri i podelimo iskustva iz prakse šta je koji poslodavac/menadžer preduzeo i preduzima kako bi zaštitio svoje zaposlene. Želimo da prenesemo koje su to odgovornosti menadžera i biznisa ne samo prema poslovnom okruženju, već i prema kompletnom društvu jer sprovođenjem svih neophodnih mera štiteći zaposlene i poslovanje, posredno štitimo i šire društvo.

Online konferencija

Kada: Četvrtak, 19. mart od 12 do 13h

Neki od učesnika:

  • Dragoljub Damljanović, predsednik SAM-a, potpredsednik za energetiku i usluge u Jugoistočnoj Evropi, Schneider Electric
  • Slavko Carić, CEO, Erste banka
  • Slobodan Đinović, direktor, Orion telekom
  • Miloš Perović, operativni direktor i suvlasnik, Termovent

U toku konferencije očekujemo i uključenje Gorana Ličanina, člana SAM-a iz Poljske, CDO and Business development director for IOT, Cloud and B2B, Huawei CEE&Nordic, i @Sonja Šmuc, generalna direktorka @Gospodarske Zbornice Slovenije.

Moderatori razgovora: Dejan Ranđić, direktor DNA communications & ICT HUB i Kosta Andrić, izvršni direktor ICT Hub-a

Konferenciji možete pristupiti preko linka uz sledeće instrukcije:

1. Registrujte se za online konferenciju na ovom linku

2. Na stranici za registraciju, molimo Vas da upišete ime, prezime i e-mail.
3. Na e-mail će Vam stići potvrda da ste se uspešno registrovali. Preporučujemo da iskoristite opciju i dodate događaj u svoj lični kalendar – linkovi za direktno dodavanje su u mailu potvrde.
4. Stići će Vam i mail – podsetnik 24 časa i 1 čas pred početak online konferencije.
5. Da biste pristupili online konferenciji, potrebno je da kliknete na link Click Here To Join u mailu potvrde (ili u svom kalendaru). Na linku ćete prvo morati da download-ujete aplikaciju za računar ili za telefon (u zavisnosti sa kog uređaja pristupate). To traje manje od minut. Posle toga, otvoriće Vam se prozor gde ćete upisati podatke da biste se priključili online konferenciji.
6. Imaćete prilike da u pisanoj formi postavite pitanja učesnicima u toku online konferencije.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: