Loading Events

Metodologija digitalne transformacije za mala i srednja preduzeća

July 29 @ 18:00 - 19:00
  • ICT Hub Venture

O digitalnoj  transformaciji sve češće možemo čuti ne samo u razgovoru, nego i u praksi nekih malih i srednjih preduzeća.. Sa druge strane, kriza izazvana pandemijom koronavirusa zahteva brza i efikasna rešenja koja će firmama omogućiti prilagođavanje na krizu i prevazilaženje novonastalih okolnosti. Zato savetujemo da proces digitalne transformacije vašeg preduzeća započnete odmah, bilo radi unapređenja posla ili opstanka na nestabilnom tržištu.

Pozivamo vas na online predavanje o digitalizaciji, u sredu 29. jula od 18h, na kome ćete moći da:

  • Čujete jednog od vodećih konsultanata na ovu temu – Senada Kulenovića
  • Saznate više o stanju digitalne transformacije u vašoj firmi
  • Dobijete dragocene preporuke i savete u vezi sa ovim procesom

Predavač i regionalni ekspert za digitalnu transformaciju Senad Kulenović ima veliko iskustvo u praksi kroz rad u velikim kompanijama, ali i savetovanje istih. Ekspertizu je sticao godinama radeći kao operativni direktor za e-poslovanje u Telekomu Hrvatska, izvršni direktor za prodaju i marketing u H1 Telekomu, član asocijacije Telco operatera pri Hrvatskoj privrednoj komori, rukovodeći partner konsultantske firme Digital IQ. i kao eksterni konsultant za digitalnu transformaciju u ICT Hub-u.

Da biste učestvovali na događaju, prvi korak je da popunite upitnik za procenu Digitalne zrelosti vaše kompanije OVDE. Popunite upitnik u celini i poslaćemo vam link za pristup događaju.

Svi učesnici moći će na samom događaju da urade anketu i izjasne se koji sektor poslovanja im je trenutno najugroženiji (prodaja, finansije, marketing, proizvodnja…) i za šta su  im potrebni dodatni saveti i  pomoć.

USAID-ov Projekat saradnje za ekonomski razvoj realizuje ovaj događaj u saradnji sa ICT Hub-om.

Prijavite se tako što ćete popuniti upitnik (potrebno vam je 6 minuta za popunjavanje) i vidimo se 29.07. od 18h!

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: