Loading Events

Meetup: Virtualni poslovi budućnosti

29.11.2019 @ 18:30 - 20:00
  • ICT Hub Playground

Razvoj tehnologije i industrija 4.0 neumitno donose promene – radna snaga postaje sve mobilnija, dok radnici mogu birati privremene poslove i projekte širom sveta.

Na događaju koji organizujemo u petak, 29.11., u ICT Hub-u imaćete priliku da saznate u kojim će se industrijama najviše osetiti promene u sledećih 5-10 godina, a koje će nastaviti rast i razvoj, kako ove promene utiču na radnu snagu, te kada je najbolje vreme da počnemo da razmišljamo o prekvalifikaciji za nove pozicije.

Duška Nikolić počela je da gradi svoju (novu) karijeru od 2011. godine kao virtuelni asistent, a zatim se proflisala kao menadžerka za promociju biznisa putem društvenih mreža na globalnom tržištu.

Kroz lični primer će pričati o prilikama za prekvalifikaciju i mogućim poslovima koje donosi razvoj tehnologije: kako se prvi put susrela sa poslom virtuelnog asistenta i svetom online usluga, te šta joj je pomoglo da napreduje, a šta odmoglo i kako se priprema za poslove budućnosti.

Ulaz je slobodan, a sve što je potrebno da uradite jeste da se prijavite putem forme koju možete naći na ovom LINKU.

Vidimo se 29. novembra od 18:30h u ICT Hub-u na adresi Kralja Milana 10!

O predavaču:

Duška Nikolić radi kao digitalni marketing konsultant za male biznise i startape na domaćem i globalnom tržištu. Pored toga, bavi se edukacijom i mentorstvom budućih virtuelnih asistenata.

 

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: