Loading Events

MarTech meetup: Content Insights – priča o startapu sa globalnim ambicijama

24.04.2019 @ 18:00 - 20:30
  • ICT Hub Playground

Nakon uspešno lansirane inicijative MarTech Challenge, koju je Direct Media United Solutions pokrenula kako bi na jednom mestu okupila marketinške profesionalce, nove tehnologije i inovativne preduzetnike, na red je došao drugi susret na ovu temu, koji će se održati 24. aprila od 18h na dobro poznatoj lokaciji – ICT Hub Playground (Kralja Milana 10).

Drugi MarTech meetup će biti savršena prilika da nam se predstavi Content Insights – domaći startap koji razvija alat za web analitiku, kao i procenu i merenje učinka samog online sadržaja.

Suosnivač i izvršni direktor – Dejan Nikolić, ispričaće nam kako izgleda preduzetnički put kojim je krenuo kako bi dao novi život online novinarstvu, svestan da su novinari i kreatori sadržaja često primorani da jure klikove, umesto da jure priče i vesti koje bi pomogle boljem informisanju. Tim koji stoji iza Content Insights je u razvoju svog posla otišao i korak dalje, zbog toga što mediji nisu ostali jedino tržište, već su na osnovu analize potreba svojih korisnika shvatili da njihovo rešenje ima i širu primenu, te su tako mogli da se vežu i za native advertising, cultural conversation mapping, premier advertising i mnoge druge marketinške niše pomoću kojih su mogli da odgovore na zahteve klijenata i iz drugih industrija.

Ovaj meetup je osmišljen kao tačka susreta profesionalaca koji se bave marketingom i predstavnika startapa zainteresovanih za ovu temu, sa ciljem da jedni druge osnaže i motivišu. Upravo zbog toga će Dejanova inspirativna priča o tome kako je od kvalitetnog proizvoda došao do skalabilnog i profitbilnog biznisa sa globalnim ambicijama, pružiti odličan uvod u diskusiju i razmenu iskustava među prisutnima.

Vidimo se 24. aprila od 18h, a sve što je potrebno da uradite jeste da popunite prijavu na ovom linku!

 

 

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: