Loading Events

Market Development Talk: Osvajanje srpskog i izazovi izlaska na strano tržište

26.04.2018 @ 18:00 - 20:00
  • ICT Hub Corpo Lab

Market Development Talk
„Osvajanje srpskog i izazovi izlaska na strano tržište“
powered by Vip mobile

ICT Hub i Vip mobile organizuju prvi Market Development Talk, panel na temu osvajanja srpskog i izazova izlaska na strano tržište. Na panelu će govoriti startapi i kompanije, koji će predstaviti sve izazove sa kojima su se susreli tokom svog rasta na domaćem tržištu i skaliranja i izlaska na strano tržište. Sa prisutnima će podeliti svoje iskustvo o svim koracima koji su bili neophodni – od formiranja strategije i ispitivanja tržišta, sve do zvaničnog otvaranja novog tržišta. Cilj je identifikovati sve procese, alate, prilike i izazove sa kojima se mogu susresti kompanije prilikom rasta i izlaska na strano tržište.

Datum: 26.4.2018.
Vreme: 18:00 – 20:30
Mesto: ICT Hub, Kralja Milana 10
Prijave su obavezne: https://goo.gl/forms/ABhR4ITmIzR2ekli2

Moderator:
Marko Mudrinić – Netokracija
Panelisti:
• Igor Jović – City Expert – Izuzetno uspešni startap koji je imao veliki rast u poslednje dve godine. Pored Beograda, proširio se i na Novi Sad, a u planu je širenje na tržišta Evropske unije i SAD.
• Nemanja Janić – Solagro – Pametne reciklažne prese za limenke koje nagrađuju svoje korisnike kad recikliraju preko mobilne aplikacije. Ovaj startap je svoje proizvode do sada prodao u preko 7 zemalja i često putuju kako bi se sastali sa klijentima i saradnicima.
• Dušan Uzelac – Kamatica.com – Preduzetnik koji je od početne ideje stvorio prepoznatljiv brend koji se dobro pozicionirao na domaćem tržištu. Kamatica je jedinstveni digitalni ekosistem na kom se svakodnevno odvija ponuda i potražnja bankarskih i finansijskih tržišta.
• Uroš Mijalković – Miracle Dojo – Ovaj studio je odgovoran za prvu karate video igru za pametne telefone na svetu – Karate Do. Sa preko 65.000 preuzimanja u 160 zemalja sveta, ovaj startap nedavno je dogovorio investiciju fonda ICT Hub Venture i trenutno je u fazi izlaska na tržište SAD.
Agenda
17:30 – 18:00
okupljanje gostiju, vreme za kratko osveženje pred panel
18:00 – 19:30
panel
19:30 – 19:40
Završna reč: Branka Pudrlja Durbaba, senior direktorka sektora Prodaje i Korisničkog servisa, Vip Mobile
19:40 – 20:30
networking i druženje

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: