Loading Events

LinkedIn – kako do dobrog kandidata i još boljeg posla?

06.07.2018 @ 18:00 - 20:00
  • ICT Hub Startup

Koliko često koristite LinkedIn, a koliko zaista znate o njemu i opcijama koje nudi? Da li imate puno LinkedIn veza, ali ipak niste dobro povezani? Bilo da ste u potrazi za poslom ili da aplikaciju koristite za ‘head-hunting’, mi imamo dešavanje upravo za vas.

Ovog petka, 6. jula od 18h, posetite naš Playground na adresi Kralja Milana 10 i dođite da zajedno saznamo ‘inside’ informacije o LinkedIn-u od Mije Donahju i to u panel diskusiji koju će voditi Isidora Filipović (https://www.linkedin.com/in/isidorafilipovic), finansijska i operativna direktorka kompanije 30Hills (http://30hills.com/).

Mia Donahue (https://www.linkedin.com/in/miadonahue/) radi kao menadžer odnosa sa korporacijama i u LinkedIn-u pokriva nekoliko desetina kompanija širom istočne obale SAD. Njen cilj je da pomogne kompanijama da bolje oforme svoj proces regrutacije i to tako što u saradnji sa HR, TA i marketing timovima pomaže da se formira strategija za buduće zapošljavanje najboljih kadrova.

Verujemo da će najzanimljiviji deo diskusije svakako biti Q&A, tako da iskoristite priliku da pitate sve što vas je ikad interesovalo vezano za LinkedIn, a pošto su mesta organičena, molimo vas samo da popunite kratku formu koja se nalazi na ovom linku (https://goo.gl/forms/L5RacC4Kv6TC5jEx2).

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: