Loading Events

Lideri u izolaciji – kako tokom krize podsticati angažovanost i inoviranje u kompanijama

April 27 @ 12:00 - 13:00
  • Online ICT Hub

Nakon što smo vas početkom ove nedelje upoznali sa konceptom INNOVATION SPACE – našim novim prostorom za priču o inovacijama – već sledećeg ponedeljka nastavljamo dalje sa organizovanjem online druženja u okviru ove serije.

Cilj nam je da zajedno sa vama pokrivamo teme od značaja za sve one koje interesuje inovativni pristup poslovanju i transformaciji kompanije, ali i razvijanje novog načina razmišljanja, kojim se može unaprediti odnos sa korisnicima.

Sledeće druženje zakazujemo za ponedeljak, 27. april od 12h, kada ćemo čuti više o tome kako se poslovni modeli menjaju u vreme krize, kako prepoznati nova ponašanja i očekivanja na tržištu i u skladu sa njima se transformisati, ali i koje od promena do kojih je došlo su tu da ostanu. Na kraju, šta lideri kompanija mogu da učine da svoje zaposlene inspirišu na inovativno delovanje i podstaknu ih da se u ovim trenucima više angažuju?

Kosta Andrić, izvršni direktor ICT Hub-a će voditi razgovor, a u pronalasku odgovora na ova pitanja će mu se priključiti Vuk Kosovac, član Izvršnog odbora OTP banke i Đorđe Vuksanović, Senior Transformation Director kompanije VIP mobile & A1 Slovenia.

Čekamo vas online 27. aprila od 12h.

Broj učesnika je ograničen zato se prijavite na vreme!

Uputstvo za prijavu:

1. Registrujte se za online meetup na linku
2. Na stranici za registraciju, molimo Vas da upišete ime, prezime, grad i e-mail.
3. Na e-mail će Vam stići potvrda da ste se uspešno registrovali.
4. Stići će Vam i mejl – podsetnik 24 časa i 1 čas pred početak događaja.
5. Da biste pristupili, potrebno je da kliknete na link Click Here To Join u mejlu potvrde (ili u svom kalendaru). Na linku će Vam se prvo pojaviti opcija da preuzmete aplikaciju za računar ili za telefon (u zavisnosti sa kog uređaja pristupate). To traje manje od minuta. Posle toga, otvoriće Vam se prozor gde ćete upisati podatke da biste se priključili događaju.

 

 

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: