Loading Events

LegalUP: Dešifrovanje opštih termina

February 20 @ 18:00 - 19:30
  • ICT Hub Playground

Prepoznajući potrebe svoje zajednice i želeći da izađe u susret svima koji su u potrazi za dobrim pravnim savetima, ICT Hub je odlučio da u saradnji sa advokatskom kancelarijom Mavrenski pokrene niz LegalUp događaja, na kojima će se govoriti o tekućim problemima sa kojima se suočavaju samostalni preduzetnici, frilenseri, startapi, ali i ljudi iz korporacija, kojima je zajedničko poslovanje u IT oblasti.

Prvo druženje sa Strahinjom Mavrenskim, zakazano za četvrtak, 20. februar od 18h, protećiće u znaku dešifrovanja sledećih termina: agencija, paušalac, šifra delatnosti, preduzetnik, d.o.o, član društva, imovina društva, odgovornosti, prednosti i nedostatci.

Advokatska kancelarija Mavrenski je specijalizovana i usmerena na bavljenje IT pravom, čiji advokati poseduju akademske kvalifikacije koje ih čine ekspertima u ovoj oblasti.

ICT Hub će zajedno sa njima organizovati LegalUp dešavanje svakog trećeg četvrtka u mesecu.

Učešće je besplatno i sve što treba da uradite jeste da potvrdite svoje prisustvo prijavom putem LINKA i vidimo se 20. februara od 18h na dobro poznatoj adresi Kralja Milana 10!

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: