Loading Events

Kreirajte pitch koji (skoro) uvek prodaje

14.11.2018 @ 18:00 - 20:00
  • ICT Hub Startup

Još samo mesec dana je ostalo do B2B International Sales programa i za sve zainteresovane koji su pratili ovu temu, imamo posebnu poslasticu! ICT Hub Playground će 14. novembra od 18h biti domaćin još jednog dela ove prodajne sage, a ovog puta umesto klasičnog meetup događaja, organizujemo ‘hands-on’ radionicu na kojoj će svi prisutni moći da nauče više o tome kako kreirati ‘pitch’ koji (99%) prodaje!

Interaktivni pristup kreiranju tzv. ‘sales deck-a’ će vam pružiti uvod u neuronauke, naučićete kako da razradite sve elemente svoje ‘pitch’ prezentacije, saznaćete kako ga treba pravilno izvesti i na kraju, što je i najbitnije – dobićete priliku da vežbate kako biste videli kako sve to izgleda u praksi!

Pitanja i nedoumice koje imate vezano za ‘sales deck’, razrešiće vam vaš i naš B2B guru – Mario Krivokapić, Head of Sales u kompaniji Content Insights, kreator B2B International Sales programa i sertifikovani NLP praktikant sa preko petnaest godina iskustva u prodaji.

Osim što ćete moći da iskusite sastavni deo obuke na B2B programu, ova radionica će vam pružiti i priliku da se prijavite za program do kraja naredne nedelje uz 30% popusta na trenutnu cenu!

Mesta su ograničena, pa brzo popunite formu na linku.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: