Loading Events

Koja je vaša go-to-market strategija?

10.12.2018 @ 18:00 - 20:00
  • ICT Hub Startup

Kako se 2018. bliži kraju i sve nas trese kupovna groznica, idealna je prilika da u plan sprovedemo i poslednji ‘sales’ događaj za ovu godinu – i za tu priliku imamo specijalnog gosta! Pozivamo vas da nam se 10. decembra od 18h pridružite na dobro poznatoj Playground adresi – Kralja Milana 10 – kako bismo se zajedno bavili ‘go-to-market’ strategijama i popularnim tehnikama prodaje koje će biti teme ove interaktivne radionice.

Kako se vaš biznis vezuje za vaše korisnike i kupce? Kako izgleda put od inicijalnog kontakta sa potencijalnim klijentom do potpunog ispunjavanja onoga što vaš brend obećava?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja će vam dati Nikolina Babičić, koja će vam pomoći i da definišete svoju ‘go-to-market’ strategiju, a podeliće sa svima nama kako primere iz svog startap iskustva, tako i konkretne prodajne tehnike koje će pomoći vama i vašem timu da uspešno nižete prodaju za prodajom.

Nikolina Babičić je stručnjak za prodaju i marketing, sa velikim iskustvom iz IT oblasti, a u Beogradu je zahvaljujući podršci organizacije Swisscontact. Nikolina je inače bila na čelu tima zaduženog za prodaju u kompaniji Systemax Inc, a trenutno vodi prodajni tim mađarskog startapa Intellyo, koji pomaže korporativnim sistemima sa digitalnom transformacijom, nudeći im jedinstvenu platformu kojom mogu da planiraju, izvršavaju i prate svoju komunikaciju sa ciljnom grupom korisnika.

Mesta za radionicu su ograničena, pa brzo popunite formu i vidimo se u ponedeljak! 🙂

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: