Loading Events

Klijent u fokusu: Prilagođavanje organizacije životnom ciklusu klijenata

18.09.2019 @ 18:00 - 19:30
  • ICT Hub Playground

Koliko puta ste u skorije vreme čuli da neko pominje model customer-centric organizacije?

Priliku da saznate šta je sve potrebno da bi ovakav sistem funkcionisao imaćete u sredu, 18. septembra od 18.00h u ICT Hub-u.

Za firme čiji se poslovni model zasniva na kontinuiranom plaćanju, kao što je slučaj sa mesečnom pretplatom na SaaS, uspeh direktno zavisi od sposobnosti građenja i održavanja dobrog odnosa da klijentom. Kada klijenti osećaju da razumete njihov problem i svojim rešenjem odgovarate na njihove trenutne potrebe, potpisivanje novog ugovora ili produženje starog postaje sasvim izvesno, upravo zbog toga što se oni lako pronalaze u blogu koji ste napisali, veruju priči vašeg prodavca i imaju poverenja u vašu korisničku podršku.

Tako personalizovan pristup korisnicima sa klasičnom podelom na marketing, prodaju i podršku nosi sa sobom veliku odgovornost i visoku cenu! Međutim, organizovanjem jednog tima koji se brine o celokupnom životnom putu klijenta, moguće je napraviti efikasan i fleksibilan sistem koji će vam omogućiti da izgradite dugotrajan i kvalitetan odnos sa svakim klijentom ponaosob.

Upravo o tome će vam pričati Bojan Popić, programer po obrazovanju, koji je prošao kroz sve timove koji se na neki način bave klijentima – od podrške, preko dizajna i razvoja proizvoda, do vođenja ključnih klijenata i direktne prodaje. On se trenutno sa svojim timom bavi celokupnim životnim ciklusom klijenta u kompaniji Content Insights i svakodnevno praktikuje stvari o kojima će vam pričati.

Bojan će biti tu da odgovori na sva vaša pitanja vezana za sam pristup customer-centric prodaji, a na vama je samo da popunite kratku prijavu na ovom LINKU i dođete u sredu, 18. septembra u 18:00h u ICT Hub, na adresi Kralja Milana 10, Beograd. Vidimo se!

 

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: