Loading Events

Kako vam Design Thinking može pomoći u promeni organizacione kulture?

July 2 @ 16:00 - 17:00
  • ICT Hub ONLINE meetup
  • Online ICT Hub

U toku prethodnog INNOVATION SPACE druženja, dotakli smo se toga koliko je za uspeh jedne kompanije, a posebno za njeno inovativno delovanje, značajna organizaciona kultura, koja podrazumeva rešenost da se usvoje novi pristupi poslu, nove vrednosti i nadasve, pruži prilika novim načinima razmišljanja.

Zato sledećeg četvrtka, 02. jula od 16h, nastavljamo razgovor na temu kreiranja i razvoja inovacione kulture i to na konkretnom primeru primene jedne od najpopularnijih metodologija danas – Design Thinking – u velikoj kompaniji. Pokušaćemo da odgovorimo na često postavljana pitanja, kao na primer koji su razlozi zašto se kompanije najčešće opredeljuju za Design Thinking, na kojim se projektima i u kakvim kompanijama najuspešnije primenjuje, ali i kako izdejstvovati podršku kolega i menadžmenta da ovakav pristup poslu zaživi.

Đurđa Đukić, naš Business Designer, o svemu ovome, ali i o tome kako je u praksi izgledalo izneti projekat baziran na ovoj metodologiji, pričaće sa Anom Jeličić, koja je partner i senior facilitator za DesignThinkers Academy Adriatic i Vladimirom Milenkovićem, HR partnerom u kompaniji Vip mobile.

Ne propustite priliku da čujete iskustva sa primenom ove metodologije iz prve ruke, a sve što treba da uradite, jeste da popunite kratku prijavu koju možete naći na ovom linku.Družimo se online, 02.jula u 16h!

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: