Loading Events

Kako uspešno rešavati UX probleme?

26.12.2018 @ 18:00 - 20:00
  • ICT Hub Startup

Zbog velikog interesovanja, kraj 2018. obeležavamo još jednim terminom za UX radionicu.

Danas mnogi misle da je UX Design fiktivna disciplina, međutim User Experience je veoma važan deo development-a u stvaranju jednog projekta. Mnogo aspekata je uključeno u proces kreiranja jednog proizvoda, a u zavisnosti od ciljne grupe određuje se čitav tok istraživanja, formiranje koncepta, mogućnosti i ograničenja, kako bi se postigao krajnji cilj. Potrebe korisnika su različite, ali da li imamo najbolja rešenja za njih?

ICT Hub poziva sve koji su zainteresovani za UX disciplinu da dođu u Playground 26. decembra u 18h, da zajedno sa dizajnerima sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti kroz timski rad, brainstorming i skiciranje rešavamo neke od UX problema sa kojima se korisnici često susreću.

Radionica je namenjena onima koji žele da čuju nešto više o UX-u i ceo format će biti prilagođen radu u timovima, kroz brainstorming, skiciranje i niz zabavnih vežbi. Iskoristite priliku da naučite kako da razmišljate ‘out of the box’ i da rešavate probleme kada ste vremenski ograničeni, ali i kada unapred zadati kriterijumi staju na put vašoj kreativnosti.

Zajedno sa Dijanom Živković, Mirjanom Bajić, Senkom Čolić, Vanjom Jovanović, Anom Ilić i Jelenom Banjanac moći ćete da razgovarate o problemima sa kojima se UX dizajneri svakodnevno susreću. Računari vam nisu potrebni, sa sobom ponesite samo dobro raspoloženje 🙂

Događaj je besplatan, ali su mesta ograničena (i za 26.12. već popunjena!), ali popunite ovu formu, a mi ćemo vam poslati obaveštenje čim budu utvrđeni novi termini održavanja!

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: