Loading Events

Kako uspešno rešavati UX probleme?

December 12 @ 18:00 - 20:00
  • ICT Hub Startup

Danas mnogi misle da je UX Design fiktivna disciplina, međutim User Experience je veoma važan deo development-a u stvaranju jednog projekta. Mnogo aspekata je uključeno u proces kreiranja jednog proizvoda, a u zavisnosti od ciljne grupe određuje se čitav tok istraživanja, formiranje koncepta, mogućnosti i ograničenja, kako bi se postigao krajnji cilj. Potrebe korisnika su različite, ali da li imamo najbolja rešenja za njih?

ICT Hub poziva sve koji su zainteresovani za UX disciplinu da dođu u Playground 12. decembra u 18h, da zajedno sa dizajnerima sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti kroz timski rad, brainstorming i skiciranje rešavamo neke od UX problema sa kojima se korisnici često susreću.

Radionica je namenjena onima koji žele da čuju nešto više o UX-u i ceo format će biti prilagođen radu u timovima, kroz brainstorming, skiciranje i niz zabavnih vežbi. Iskoristite priliku da naučite kako da razmišljate ‘out of the box’ i da rešavate probleme kada ste vremenski ograničeni, ali i kada unapred zadati kriterijumi staju na put vašoj kreativnosti.

Zajedno sa Dijanom Živković, Mirjanom Bajić, Senkom Čolić, Vanjom Jovanović, Anom Ilić i Jelenom Banjanac moći ćete da razgovarate o problemima sa kojima se UX dizajneri svakodnevno susreću. Računari vam nisu potrebni, sa sobom ponesite samo dobro raspoloženje 🙂

Događaj je besplatan, ali su mesta ograničena, pa brzo popunite formular, a mi ćemo vam poslati potvrdu o učešću.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: