Loading Events

Kako uspešno pokrenuti mobilnu aplikaciju iz Srbije?

05.06.2018 @ 18:00 - 20:00
  • ICT Hub Startup

Ovaj put za vas imamo priču na temu koju ste sami tražili! Već nekoliko puta je bilo reči o tome kako treba predstaviti uspešan primer iz oblasti razvoja mobilnih aplikacija i sada je za to došao pravi trenutak!

Više o tome kako izgleda proces napuštanja uspešne i profitabilne karijere u bankarstvu radi okretanja IT industriji, pričaće vam Vladimir Šijaković, CEO & Founder of Cvik & Partners. Vladimir će nam reći zašto je doneo tu odluku, kako je došao na ideju za start up Mile Cvik koji uskoro prerasta u Vozzi brend i kako je tu ideju testirao pre nego što je odlučio da sve resurse posveti izgradnji i jačanju ovog sistema.

Vladimir Šijaković je inače diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu i nakon što je izgradio impozantnu karijeru u bankarstvu, a fasciniran mogućnostima IT industrije, počeo je da uči programiranje i završio prestižni Founder Institute. Iako potpuno samouk na polju programiranja, prvu verziju Mile Cvik mobilne aplikacije počeo je da pravi 2015. godine, nakon što je uvideo potrebu za digitalizacijom sistema pružanja pomoći na putu. Ono što je tada delovalo kao dobra ideja i perspektivan start up, danas je ozbiljna kompanija u fazi skaliranja, koja je na zadovoljstvo korisnika uvela revoluciju u zastareli sistem putne asistencije.

Ovaj meetup će vam pružiti odgovore na sva goruća pitanja iz ove oblasti – kako okupiti tim i kako finansijski preživeti prvih godinu dana? Koji su izazovi balansiranja između programerskog i preduzetničkog načina razmišljanja? Koje su prednosti posedovanja iskustva sa obe strane procesa razvoja? Poseban akcenat biće stavljen i na to kako je Mile Cvik tim testirao prihvatanje tržišta i kako je izgledala priprema za proces skaliranja, kao i koji su najveći izazovi širenja mobilne aplikcije na nove proizvode i nova tržišta.

Sve to i mnogo više ćete imati prilike da čujete 5.juna od 19h na dobro poznatoj adresi Playground-a, u Kralja Milana 10.

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite popunjavanjem kratke forme (https://goo.gl/forms/tIq1T2ohQCSpRzKV2).

Vidimo se! 🙂

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: