Loading Events

Kako uspešno aplicirati na konkurs Inovacionog fonda?

09.05.2019 @ 18:00 - 20:30
  • ICT Hub Playground

Da li su vašem startapu potrebne dodatne finansije?

Da li znate šta je sve potrebno kako biste uspešno aplicirali na konkurse Fonda za inovacionu delatnost ili njemu slične?

Ako su ovo teme koje vas zanimaju, ICT Hub vam nudi priliku da se o tome informišete iz prve ruke i to 9. maja od 18h na dobro poznatoj Playground adresi, gde organizujemo novo okupljanje na kome vas očekuju sjajni predavači!

Predstaviće vam se Goran Mladenović, osnivač kompanije ITG Consalting i CEO Ni CAT iz Niša, koji već duži niz godina pruža usluge savetovanja, kojima pomaže svima koji žele da obezbede finansiranje za svoje inovativne projekte. Do sada je uspešno obezbedio finansiranje projekata iz Fonda za inovacionu delatnost u ukupnom iznosu od 560.000 EUR, dok su kompanije sa kojima je sarađivao kao konsultant obezbedile više od milion evra iz drugih izvora finansiranja. Sa svojih 17 godina iskustva u biznisu, verujemo da će Goran imati veoma korisne savete za sve preduzetnike koji odluče da prisustvuju ovom predavanju!

Sam Fond za inovacionu delatnost će predstavljati Vladimir Vojvodić, njihov samostalni savetnik, koji će nam približiti sve detalje konkursa koje Fond nudi domaćim kompanijama.

Saznajte kako napisati dobru aplikaciju, koji su preduslovi uspeha na konkursu, gde se najćešće greši i koji saveti vam mogu pomoći da osigurate dobru prezentaciju pred komisijom.

Učešće je besplatno, a sve što je potrebno jeste da popunite prijavu za radionicu (LINK), pošto je broj mesta ograničen!

Vidimo se 9. maja od 18h!

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: