Loading Events

Kako se uspešno prijaviti na konkurs Inovacionog fonda?

July 16 @ 18:00 - 19:00
  • Online ICT Hub

Fond za inovacionu delatnost Republike Srbije raspisao je novi poziv za bespovratno finansiranje inovativnih projekata domaćih kompanija. Kako bismo vam pomogli da pripremite prijavu za ovaj konkurs, organizujemo radionicu na kojoj ćemo proći kroz sve neophodne korake i obezbediti vam informacije iz prve ruke!

Radionica će biti održana online u četvrtak, 16.07. od 18h i tom prilikom će vam naš gost, Goran Mladenović, preneti iskustva uspešnih aplikanata sa konkursa Inovacionog fonda. Saznaćete na čemu se baziraju te uspešne aplikacije, koja su najvažnija dokumenta koja treba pripremiti, gde se najčešće greši i koji saveti vam mogu pomoći da osigurate dobru prezentaciju pred komisijom, ali i kako se ovaj konkurs uklapa u kontekst ostalih izvora finansiranja.

Goran je osnivač kompanije ITG Consalting i direktor niškog klastera za napredne tehnologije (Ni CAT) i već duži niz godina pruža usluge savetovanja i pomaže pojedincima i kompanijama koje žele da obezbede finansiranje za svoje inovativne projekte, a takođe je i sertifikovani konsultant za vodeći psihometrijski indikator MBTI. U prethodnih nekoliko godina je sproveo analizu preko 70 timova i njihovih ideja i uspešno obezbedio finansiranje projekata iz Fonda za inovacionu delatnost u ukupnom iznosu od oko milion evra, što kroz mini, što kroz matching grantove, dok su kompanije sa kojima je sarađivao kao konsultant uspešno obezbedile sredstva i iz drugih izvora finansiranja.

Nakon više od 15 godina provedenih u biznis okruženju, Goran je kao glavni zadatak kompanije ITG Consulting postavio to da kroz organizacioni razvoj, razvoj zaposlenih, ad hoc podršku i pripremu za investicije u inovativne ideje, pomogne da se potencijali klijenata dovedu na najveći mogući nivo. Desetine firmi i organizacija je podiglo svoje poslovanje na viši nivo, stotine ljudi je osnaženo novim znanjima i veštinama, a hiljade mladih je imalo mogućnost da bude inspirisano i pokrene svoje poslovne incijative.

Ukoliko i vi želite da budete deo te uspešne priče, prijavite se prateći sledeći LINKU!

Vidimo se u online 16.07. od 18h!

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: