Loading Events

Kako razviti kompaniju bez spoljnih investitora

26.02.2019 @ 18:00 - 20:00
  • ICT Hub Startup

Dragi preduzetnici, vreme je za inspiraciju!

Kreiramo novu seriju predavanja namenjenih pokretačima biznisa i onima koji to žele da postanu. Kroz niz događaja ćemo vam približiti praktična znanja i savete, kao i informacije koje će sigurno biti značajne za razvoj vašeg biznisa.

Prvo predavanje održaće se u četvrtak, 26. februara, sa početkom u 18h na dobro poznatoj lokaciji u centru grada, ICT Hub Playground, na adresi Kralja Milana 10.

Upoznaćete Juan Carlos Moralesa, osnivača kompanija Elite Cartagena i Coviva. Kao jedan od svojih najvećih uspeha, Juan Carlos izdvaja kreiranje biznis plana i sprovođenje strategije koja je povećala prihode sa 0 na 200.000 dolara za samo 12 meseci. U toku izgradnje svojih biznisa, imao je priliku da organizuje preko 200 ekskluzivnih događaja, bude menadžer korisničkog iskustva što je rezultiralo u 3 internacionalna biznis partnerstva, a vodio je i kompletnu digitalnu strategiju vezanu za SEO i društvene mreže.

Juan Carlos će sa vama podeliti dragoceno znanje o tome kako da pokrenete biznis bez ikakvih spoljnih investicija, uz malo sopstvenog novca. Saznajte šta je sve potrebno kako biste uspeli da prođete trnovit preduzetnički put i čega sve morate biti svesni pri upuštanju u jednu takvu avanturu.

Prisustvo događaju je besplatno, ali su zbog ograničenog broja mesta prijave obavezne, pa vas molimo da popunite kratku formu na linku. Forma će vam pružiti i jedinstvenu priliku da govorniku unapred postavite pitanje, koje će biti pročitano na predavanju. Vidimo se sledeće nedelje!

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: