Loading Events

Kako održati tržišnu poziciju kroz dizajn novih poslovnih modela?

13.06.2019 @ 18:00 - 20:30
  • ICT Hub Playground

Nakon prošlogodišnjeg pionirskog poduhvata i okupljanja zajednice posvećene korporativnim inovacijama u okviru prve Corporate Innovation konferencije, ove godine ne samo da su veća očekivanja, nego imamo i ambicioznije planove!

Tema naredne konferencije su novi poslovni modeli i načini na koje se današnje kompanije transformišu kako bi odgovorile potrebama tržišta. Baš iz tog razloga, na sledećem Corporate Innovation Meetup-u koji će se održati u našem Playground prostoru (Kralja Milana 10) 13. juna od 18h, pričaćemo sa predstavnicima kompanija koje su lideri u oblasti informacionih tehnologija i koji će podeliti priče iz svog bogatog poslovnog iskustva.

Događaj je zamišljen kao panel diskusija, a posvećen je kako ljudima iz tehnološkog sveta, tako i onima iz biznis sfere. Gosti će nam biti Novica Ninić, Integration and Development Sales Leader za centralnu i istočnu Evropu u kompaniji IBM, Vladan Konstantinović, Delivery Unit Manager kompanije Endava i Vladimir Ljubibratić, menadžer za poslovni razvoj i strateške inicijative kompanije Comtrade, dok će moderator diskusije biti Dušan Vukanović, direktor za inovacije i poslovni razvoj ICT Hub-a.

Novica, Vladan i Vladimir imaju zajedno više od četrdeset godina iskustva u radu sa klijentima i unapređivanju IT poslovanja, ali ono što im je jedan od osnovnih ciljeva jeste praktična primena i upotreba tehnologija u biznis okruženju kompanija sa kojima rade. Kombinujući svoja znanja iz oblasti softverskog dizajna i integracije informacionih sistema, digitalizacije i digitalne transformacije, kao i razvoja poslovnih procesa, Novica, Vladan i Vladimir će nam svaki iz svog ugla predstaviti na koji način vide da novi poslovni modeli mogu da pospeše poslovanje.

U razgovoru ćemo se dotaći teme promena u načinu poslovnog razmišljanja i prihvatanju tehnološke tranzicije, potom kako se manjim kompanijama može pomoći prilikom teškog, ali neophodnog procesa digitalne transformacije, kao i kako disrupciju u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija vide naši sagovornici.

Sve ovo će biti odličan uvod u jesenje dešavanje i drugu po redu konferenciju posvećenu korporativnim inovacijama, pa iskoristite priliku da budete deo diskusije za koju verujemo da će obezbediti odgovore na neka od ključnih pitanja vezanih za nove biznis modele i budućnost poslovanja u okvirima tehnološkog preduzetništva.

Vaše prisustvo na događaju možete da potvrdite popunjavanjem kratke forme koja se nalazi na sledećem LINKU.

Vidimo se 13. juna u ICT Hub-u!

 

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: