Loading Events

Kada se sretnu Design thinking i Agile

27.06.2019 @ 18:00 - 20:30
  • ICT Hub Playground

Mogu li ove metodologije da rade jedna bez druge ili su “sudbinski vezane”?

Sintagma ‘sudbinski vezano’ označava veoma uspešnu kombinaciju dvoje ljudi ili dve stvari, a upravo o temi odnosa između Desigh Thinking i Agile metodologija ćemo pričati 27.juna od 18h, i to na svima dobro poznatoj adresi ICT Hub Playground – Kralja Milana 10.

Može li Design Thinking metodologija uspešno da pokrije faze razvoja i isporuke projekta? Da li je Agile metodologija dovoljno snažna u fazi otkrivanja i definisanja izazova koji je potrebno da rešimo? Koja od njih osigurava da će se inovacija desiti ako za nju ima prostora, a koja je presudna za efikasno korišćenje dostupnih resursa? Da li je njihova veza (ako uopšte i postoji) linearna ili se prepliću i šta se onda dešava između njih? Na kraju krajeva, može li agilna transformacija da bude uspešna bez primene Design Thinking metodologije?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja, kao i svoj pogled na ovu temu, sa vama će podeliti Igor Ivanović, senior inženjer biznis analize u kompaniji Endava. Igor je strastveni pobornik poslovnih odluka zasnovanih na razumevanju potreba korisnika, fokusiran na biznis analizu, struktuiran pristup inovaciji, dizajn procesa i dizajn korisničkog iskustva. Poslednjih nekoliko godina radi na praktičnoj primeni principa Design Thinking metodologije u razvoju tradicionalnih i digitalnih proizvoda i usluga, a kroz svoje dvodecenijsko iskustvo na različitim ekspertskim i liderskim pozicijama u ICT industriji u regionu centralne i istočne Evrope, uspešno se bavio kako strateškim inicijativama, tako i operativnim zadacima sa direktnim uticajem na krajnjeg korisnika. Trener je i konsultant u oblastima Design Thinking-a i inovacija i suosnivač konsultantske grupe za biznis dizajn “New Aspect”.

Dođite da sa Igorom prodiskutujemo o vašim idejama i iskustvima iz ove oblasti, kao i o praktičnim primerima na koje ste nailazili – sve što treba da uradite jeste da se prijavite putem forme koju možete naći na sledećem LINKU. Vidimo se 27. juna u ICT Hub-u!

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: