Loading Events

Inoviranjem do održivog rasta i konkurentnosti: Razgovor sa Sonjom Kresojević o novoj knjizi The Lean Product Lifecycle

17.04.2019 @ 18:30 - 20:30
  • ICT Hub Playground

U susret drugom ciklusu Akademije za upravljanje inovacijama, koja će se održati od 13. do 17. maja na adresi ICT Hub Playground, organizujemo još jedan Corporate Innovation Meetup 17. aprila od 18.30h, koji je ujedno i odlična prilika da se predstavi deo samog programa. Gošća će nam biti Sonja Kresojević, predavač na predstojećoj Akademiji i svetski stručnjak iz oblasti kreiranja inovacione strategije, uspostavljanja poslovne agilnosti i digitalne transformacije, sa kojom ćemo razgovarati o njenoj najnovijoj knjizi The Lean Product Lifecycle.

U ovom praktičnom vodiču za korporativne inovatore koji, kako kritike kažu, morate da imate, Sonjini koautori su priznati inovacioni eksperti – Tendayi Viki i Craig Strong. Knjiga je rezultat višegodišnjeg rada na prevazilaženju izazova vezanih za oblikovanje metodologije razvoja proizvoda i donošenje investicionih odluka na osnovu lean principa, a sa kojima se Sonja suočavala u kompaniji Pearson, kao Senior Vice President of Product Lifecycle. Pored razgovora o tome kako je knjiga nastajala, Sonja će sa prisutnima podeliti i vrlo praktične savete iz oblasti razvoja proizvoda i upravljanja njihovim portfolijom i ono što je još važnije, na koji način se kompanije uče da prave proizvode koje ljudi žele i kako da upravljaju investicionim rizicima time što će prave odluke donositi u pravo vreme.

Na događaju koji će se održati u sredu, 17. aprila, sa početkom u 18.30, u prostorijama ICT Hub Playground, Sonja će takođe ukazati i na neophodnost građenja odgovarajućeg inovacionog ekosistema, što je samo mali uvod u opseženije predavanje i radionicu koji će biti centralni deo novog programa Akademije za upravljanje inovacijama koja startuje 13. maja  i na koju Vas pozivamo da se prijavite!

Vaše prisustvo na događaju možete da potvrdite na linku.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: