Loading Events

Inoviranje u vreme krize – kako promeniti način razmišljanja i prepoznati priliku za napredak

May 4 @ 14:00 - 15:00
  • Online ICT Hub

Već dva INNOVATION SPACE događaja su za nama, u okviru kojih smo imali prilike da čujemo interesantna stanovišta vezana za inovativni pristup poslovanju i transformaciju kompanije, ali i šta je sve ono što lideri mogu da urade kako bi se zauzeli za svoje zaposlene i podstakli ih da svoj angažman usmere ka inovativnom delovanju.

Tragom prethodnog druženja, zakazujemo sledeće koje nas čeka nakon prvomajskog vikenda i to u ponedeljak, 4. maja od 14h, kada ćemo saznati više o tome kako lideri treba da posmatraju trenutnu situaciju, koja su ključna pitanja na koja moraju da obezbede odgovor, kako mogu prići rešavanju problema u svojim kompanijama i koji su najefikasniji načini da istraže poslovne trendove i prilike, odnosno šta je sledeći korak na koji mogu – i treba – da se odvaže.

Sandra Nešić, Innovation Manager & Lead Business Designer ICT Hub tima će o ovome diskutovati sa dobro poznatim ekspertom koji je bio i jedan od govornika na našoj prošlogodišnjoj konferenciji posvećenoj korporativnim inovacijamaPhilip Horvath je planetarni strateg, koji u radu sa pojedincima i kompanijama transformiše njihove empatijske mogućnosti, kao i sposobonost da kreiraju vrednost i aktivno oblikuju svoju budućnost, a takođe se već decenijama bavi inoviranjem poslovnih modela i procesa u različitim industrijama i kompanijama sa Fortune500 liste.

Čeka vas jako zanimljiv razgovor, zato se što pre prijavite za prisustvo putem linka – družimo se online 4. maja od 14h!

Vebinar se održava na engleskom jeziku.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: