Loading Events

Inoviranje poslovnog modela u praksi

April 20 @ 12:00 - 13:00
  • Online ICT Hub

Izazovi sa kojima se svi mi susrećemo u ovim okolnostima, inspirisali su nas da organizujemo niz online događaja kako bismo pokrili aktuelne teme i predstavili relevantne stručnjake iz različitih industrija i biznis sfera, a sve u cilju osnaživanja zajednice inspirisane inovacijama, čiji smo i sami deo.

Trenutna kriza nas nije odvukla od jednog od naših glavnih zadataka, a to je da podstaknemo korporacije da strateški pristupe procesu inoviranja i na taj način svoje kompanije pripreme za ono što budućnosti na njihovom tržištu nosi. Iz tog razloga, pokrećemo seriju dešavanja koja će pod krovnim nazivom – INNOVATION SPACE (Prostor za inovacije) – svima onima koji su zainteresovani za inovativni pristup poslovanju, pružiti priliku da čuju na koji način mogu transformisati svoje kompanije, podstaći novi način razmišljanja unutar organizacije ili unaprediti svoj odnos sa korisnicima.

Prvo druženje zakazujemo za ponedeljak, 20. april od 12h, kada ćemo čuti više o tome kako se inovira poslovni model, koji su ključni problemi sa kojima se kompanije na tom polju susreću u današnje vreme, ali i kako to izgleda iz ugla jednog od najperspektivnijih biznisa na našem tržištu.

Sa Branimir Đurović, Country Manager kompanije Glovo pričaće Predrag Topić, naš Business Designer & Business Development Manager o tome na koji način je postavljen njihov poslovni model, šta je ono što su morali da prilagođavaju u trenutnim okolnostima, ali i kakve su njihove prognoze za naredni period. Branimir ima višegodišnje iskustvo rada u korporacijama kao što su Holcim i Microsoft, ali je uz startap način razmišljanja uspeo da objedini ono najbolje u strateškom i operativnom pristupu poslu, što kroz vođenje Glova na ovom tržištu i potvrđuje.

Ako želite da se priključite ostalim inovatorima, potvrdite svoje prisustvo prijavom putem linka i pridružite nam se 20. aprila od 12h – čekamo vas!

Uputstvo za prijavu:

1. Registrujte se na linku
2. Na stranici za registraciju, molimo Vas da upišete ime, prezime, grad i e-mail.
3. Na e-mail će Vam stići potvrda da ste se uspešno registrovali.
4. Stići će Vam i mejl – podsetnik 24 časa i 1 čas pred početak događaja.
5. Da biste pristupili, potrebno je da kliknete na link Click Here To Join u mejlu potvrde (ili u svom kalendaru). Na linku će Vam se prvo pojaviti opcija da preuzmete aplikaciju za računar ili za telefon (u zavisnosti sa kog uređaja pristupate). To traje manje od minuta. Posle toga, otvoriće Vam se prozor gde ćete upisati podatke da biste se priključili događaju.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: