Loading Events

INNOVATION SPACE: Innovation that scales – the role of accelerators in transforming retail industry

19.11.2020 @ 16:00 - 17:00
  • Online ICT Hub

Sledeće INNOVATION SPACE druženje će biti prilika da pokrijemo još jednu u nizu važnih tema kojima približavamo značaj osnaživanja inovacija u korporativnom okruženju, a kojima je posvećen i treći #CIC2020 dan. Pod sloganom ‘Innovate now. Be tomorrow.’, 25. novembra od 13h do 17h, poslednji konferencijski događaj će biti prilika da se razgovora o tome na koji način se gradi organizaciona kultura koja podstiče i podržava inovativno delovanje, a svoje uvide na tu temu će podeliti regionalni i svetski eksperti – od kojih će nam se jedan i pridružiti na novom vebinaru.

Ukoliko ste se pitali kako funkcionišu korporativni akceleratori, zašto se kompanije odlučuju za njih, kakve im sve pripreme prethode i na koji način uspevaju da premoste jaz između startap i korporativne kulture, priključite nam se u četvrtak, 19.novembra od 16h, kada ćemo predstaviti vrlo konkretan primer sa ruskog tržišta i to onaj koji se trenutno dešava u industriji maloprodaje. Pričaćemo o tome kako se maloprodajni lanac Lenta, koja ima mrežu od skoro 400 prodavnica u gotovo 90 ruskih gradova, odlučio da u ovaj strateški poduhvat uđe sa GenerationS, čiji tim je uveo više od 500 startapa u akceleraciju i koji raspolaže mrežom od preko 1500 eksperata i mentora koji pomažu u osnaživanju zajednice okupljene oko inovacija.

Jelena Šaranović  će više o ovome pričati sa našim gošćama iz Moskve, a to su Anna Larionova i Irina Martynova. Anna je menadžer inovativnog razvoja u Lenti, kojoj se priključila nakon što je bila konsultant za Svetsku banku, odnosno Međunarodnu banku za obnovu i razvoj, ali i menadžer za poslovni razvoj u KPMG. Irina je na čelu sektora koji se bavi kreiranjem i razvojem strategija za inovacione projekte u GenerationS i deo je tima koji je na samitu korporativnih startapa 2018. nagrađen za najbolji korporativni akcelerator u Evropi, a radila je i na razvoju digitalnih proizvoda i programa za banke kao što su Raiffeisen i Société Générale i FMCG kompanije, kao što je Procter & Gamble.

Sve što treba da uradite kako biste se priključili ovom događaju, jeste da se registrujete putem ovog linka, pa se vidimo online, 19. novembra u 16h!

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: