Loading Events

INNOVATION SPACE – Overlooking the obvious: innovation is painful, expensive, but worth it

22.10.2020 @ 16:00 - 17:00
  • Online ICT Hub

U susret drugom danu ovogodišnje konferencije posvećene korporativnim inovacijama – #CIC2020 – pozivamo vas na novo INNOVATION SPACE druženje, koje će poslužiti kao savršena prilika da predstavimo govornika koji će sa nama biti na narednom događaju. Konferencija se održava pod sloganom ‘Innovate now. Be tomorrow.’ i to 28. oktobra i 25. novembra od 13h do 17h, a glavne teme su inoviranje u praksi, kao i osnaživanje organizacione kulture unutar korporacija, kako bi se ne samo podržao razvoj preduzetničkog razmišljanja, već i inovativno delovanje u celini.

Sledećeg četvrtka imamo uključenje direktno iz Silicijumske doline, pa tako 22. oktobra od 16h govorimo o tome kako kompanije mogu da kreiraju i oforme sisteme koji će ih dovesti do uspešne inovacije. Takvi sistemi ne obuhvataju samo splet praktičnih pristupa i ne oslanjaju se isključivo na razumevanje svega onoga šta je potrebno da bi se inoviralo, već služe da osiguraju postojanje odgovarajućeg procesa koji dovodi do inovacije i razumnog budžeta, ali i što je najbitnije, podršku menadžmenta čak i onda kada ne ide sve po planu.

Đorđe Đorđević i John Carter će pokrenuti vrlo zanimljivu diskusiju, koja se tiče onoga što svi znamo, ali često ne priznajemo: inoviranje je naporno, teško i zna da bude jako skupo. Nekada glavni inženjer u kompaniji Bose, John je jedan od izumitelja čuvenih Bose slušalica za neutralisanje buke, dizajner Apple procesa za razvoj novih prozvoda i autor knjige “Innovate Products Faster”, a kao ekspert za razvoj proizvoda i direktor konsultantske firme TCGen Inc, danas savetuje mnoge vodeće kompanije, među kojima su Abbott, Amazon, Cisco, HP, IBM, Mozilla, 3M i Roche.

Priključite se veoma iskrenom razgovoru o inoviranju – prijave se vrše putem ovog linka, a mi vas čekamo online, 22. oktobra u 16h!

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: