Loading Events

INNOVATION SPACE – (Intra)preduzetničke priče

June 25 @ 16:00 - 17:00
  • Online ICT Hub

Prilika da prisustvujete novom INNOVATION SPACE događaju je tu, a nakon što smo tokom prethodnih sedam druženja pokrili niz tema koje su se ticale različitih segmenata inovativnog delovanja u okviru velikih kompanija, ovog puta ćemo priču usmeriti na njihov najvažniji resurs, a to su zaposleni sa inicijativom, jasno zacrtanim ciljem i željom da pomognu da se izgradi kultura koja podržava inovacije  – ili jednostavnije rečeno, preduzetnici unutar kompanija.

U četvrtak, 25. juna od 16h, razgovaraćemo o tome sa Ivanom Savićem, suvlasnikom kompanije Global Digital Clinic, koji je ujedno i njen direktor za marketing i dizajn korisničkog iskustva. Ivan je nakon više od petnaest godina provedenih u korporativnom okruženju i na vodećim pozicijama u sektoru marketinga, brend menadžmenta i omnichannel prodaje, odlučio da samostalno upliva u preduzetničke vode, ali ne pre nego što je sam iskusio sve prednosti (a možda i poneku manu!) intrapreduzetništva.

Razgovor će voditi Jelena Šaranović, naš Business Designer & Content Manager i zajedno sa Ivanom će pričati o tome koliko je danas značajno intrapreduzetništvo, na čemu se bazira, ali i kako u velikom poslovnom sistemu funkcionišu preduzimljivi i proaktivni pojedinci, koji su voljni da eksperimentišu sa poslovnim idejama i preuzmu na sebe rizik kako bi unapredili kreiranje proizvoda i usluga, a samim tim i vrednost koju kompanija pruža svojim krajnjim korisnicima.

Ponovo ćemo se družiti online, a kako biste obezbedili svoje mesto, potrebno je samo da popunite kratku prijavu koja se nalazi na ovom linku – vidimo se 25. juna u 16h!

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: