Loading Events

INNOVATION SPACE – Inovaciona strategija: način da se osigura rast

24.09.2020 @ 16:00 - 17:00
  • Online ICT Hub

Kao i naredna INNOVATION SPACE druženja, ovo će takođe biti posvećeno razgovorima sa stranim i domaćim ekspertima koji će nam se predstaviti na trećoj konferenciji posvećenoj korporativnim inovacijama – #CIC2020. Pod sloganom ‘Innovate now. Be tomorrow.’, ove godine ćete imati prilike da nam se pridružite na čak tri događaja koja će pokriti teme od značaja za proces inoviranja i jačanje organizacione kulture koja omogućava i podržava inovaciono delovanje i to 30.09, 28.10. i 25.11. od 13h do 17h.

Glavna tema kojom ćemo se baviti 24. septembra od 16h, tiče se inovacione strategije i načina na koji je kompanija može iskoristiti kako bi našla način da se razvija u dobrom pravcu. Razgovaraćemo o važnosti implementiranja upravo one strategije koja najviše odgovara jednom poslovnom sistemu, a koja zavisi od mnogo faktora i u isto vreme mora biti podržana odgovarajućim sistemom koji će omogućiti uspešnu operacionalizaciju. Poseban fokus će biti stavljen na to do koje mere je važno razviti strategiju koja jasno ukazuje na to zašto inoviramo i odrediti koje su strateške incijative bitne za rast kompanije.

Našoj Sandri Nešić, u razgovoru na ovu temu će idealni sagovornik biti Johan Persson, jedan od govornika koji će se posetiocima konferencije predstaviti u okviru prvog dana posvećenog temi ‘Leading Innovation’. Johan je direktor kompanije Innovation360, ima preko 15 godina iskustva u sektoru razvoja biznisa, menadžmenta i poslovne strategije, a radio je kako sa startapima koji su postali ‘jednorozi’, tako i sa poslovnim gigantima i njegova strast leži u tome da omogući svakoj organizaciji da uspešno inovira.

Iskoristite priliku da se priključite ovoj zanimljivoj diskusiji i prijavite se putem ovog linka. Čekamo vas online, 24. septembra u 16h!

 

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: