Loading Events

INNOVATION SPACE – Inovacija u službi rasta: kako se prilagoditi novoj normalnosti?

08.10.2020 @ 16:00 - 17:00
  • Online ICT Hub

Nakon uspešno završenog prvog dana ovogodišnje konferencije posvećene korporativnim inovacijama – #CIC2020 – nastavljmo sa INNOVATION SPACE druženjima, kao savršenom prilikom da predstavimo govornike koji će sa nama biti tokom naredna dva konferencijska događaja. Pod sloganom ‘Innovate now. Be tomorrow.’, pozivamo vas da nam se priključite i 28. oktobra i 25. novembra od 13h do 17h, kako bismo zajedno čuli šta na temu inovacija u praksi, kao i osnaživanja organizacione kulture koja podržava inovativno delovanje, imaju da kažu regionalni i svetski eksperti.

Sledećeg četvrtka ćemo se uhvatiti u koštac sa veoma aktuelnim izazovom, pa tako 08. oktobra od 16h govorimo o tome kako se prilagoditi na sve promene u poslovanju koje su nastale ove godine i kako to utiče na vaš odnos sa klijentima. Prethodnih meseci, kompanije su morale da brinu o bezbednosti zaposleni, o zastojima u distribuciji, kao i o mnogim drugim problemima u svakodnevnom poslovanju sa kojima se možda ranije nisu susretali. Brzo prilagođavanje i promene u načinu poslovanja su bile ključne na samom početku, a sada je potrebno fokus prebaciti na to kako su te iste promene uticala na ponašanja, želje i potrebe korisnika. Pričaćemo o tome koliko su interne promene u kompaniji bitne, ali ćemo svemu tome dodati očekivanja klijenata, jer su nove rutine sastavni deo i nove normalnosti.

Luka Prišunjak i Afonso Rebelo de Sousa će vas kroz svoj razgovor zajedno provesti kroz ove teme. Afonso je vlasnik konsultantske kompanije Saint Brand, a posebno nam je zadovoljstvo što će nam se i tokom 2. dana #CIC2020 pridružiti kao moderator panela posvećenog izuzetnom korisničkom iskustvu. Sa karijerom koja traje gotovo 20 godina, a tokom koje je radio u oblasti marketinga i dizajna, kao i u velikim kompanijama kao što su Adidas i LinkedIn, Afonso je sada fokusiran na izgradnju korporativnih startapa, čemu najbolje svedoči Telenet Safespot, dok trenutni projekat razvija sa EDF Luminus.

Ovo će biti razgovor koji ne želite da propustite, zato se prijavite putem ovog linka, a mi vas čekamo online, 08. oktobra u 16h!

 

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: