Loading Events

Innovation-Friendly Culture: Inside Story of Societe Generale Bank Serbia

korporativne inovacije, meetup, ict hub
03.12.2018 @ 18:00 - 20:00
  • ICT Hub Corpo Lab

Nakon uspešne Corporate Innovation konferencije, prve Akademije za upravljanje inovacijama i inspirativnog Corporate Innovation meetup-a, nastavljamo sa praksom događaja na kojima ćemo diskutovati o inovacijama unutar velikih organizacija.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da dođete 3. decembra u 18h u ICT Hub (Kralja Milana 10, ulaz iz parka Aleksandrov) na meetup na kom ćemo sa predstavnicima Societe Generale banke u Srbiji razgovarati o građenju organizacione kulture koja podstiče inovacije i interno preduzetništvo.

Kreiranje “innovation – friendly” kulture je jedna od ključnih izazova sa kojima se organizacije danas suočavaju, i nije ni malo lak poduhvat. Inovacije se zasnivaju na različitostima u načinu razmišljanja, kao i u različitosti u stavovima zaposlenih. Sa druge strane, u velikim korporacijama, fokus je i dalje u velikoj meri na efikasnosti i kontroli.

Tema decembarskog Corporate Innovation meetup-a  je pokušaj da demistifikuje šta to konkretno na temu prevazilaženja ovog jaza (između tradicionalnog i agilnog pristupa bizisu) rade kompanije u Srbiji. O inovacijama se dosta priča, one su deklarativno među prioritetima skoro svake organizacije, kako u svetu, tako i u Srbiji, ali retke su one koje pitanju inovacija pristupaju na sistemski način, a još ređe one koje mogu da demonstriraju uticaj promene mindset-a zaposlenih i organizacione kulture na merljive poslovne rezultate.

Na meetup-u ćemo ugostiti predstavnike Societe Generale banke koji će kroz predstavljanje svojih konkretnih aktivnosti i primera iz prakse u raznim sektorima i poslovnim jedinicama organizacije, kao i kroz panel diskusiju i interakciju sa učesnicima u drugom delu meetup-a pokušati da daju odgovore na najbitnija pitanja iz ove oblasti: Koje alate i formate je banka koristila za promenu kulture? Da li se treba više oslanjati na interne kapacitete ili na eksterni ekosistem? Kako dovesti u vezu uticaj promene kulture na poslovne rezultate? Kojim metrikama merimo inovativnost?

Panel diskusiju će moderirati Dušan Vukanović iz ICT Hub-a, a njegovi sagovornici biće predstavnici Societe Generale banke iz različitih sektora: Jelena Šribar (Izvršna direktorka za ljudske resurse), Ivan Bulajić (Izvršni direktor za operacije), Vuk Kosovac (Član Izvršnog odbora) i Tibo Fremi (Predsednik Izvršnog odbora SG Osiguranje).

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: