Loading Events

Industry 4.0 meetup: Trendovi i potencijali tržišta

12.07.2019 @ 18:00 - 19:30

Meetup na temu četvrte industrijske revolucije ovog puta organizujemo u Nišu, a o trendovima i ogromnom potencijalu tržišta koje ona donosi, pričaćemo sa predstavnicima startapa InnSono, 12. jula od 18h u No Limit Hub-u, na adresi Kralja Stefana Prvovenčanog 16/7, Niš.

InnSono je startap kompanija iz Niša koja se bavi audio analitikom u okviru IoT oblasti, sa fokusom na Industriju 4.0 i ‘smart home’ uređenje. Razvija
tehnologiju baziranu na najsavremenijim algoritmima za obradu zvuka koji koriste veštačku inteligenciju, kroz primenu mašinskog i dubokog učenja. InnSono nudi tehnička rešenja koja omogućavaju bolje razumevanje sadržaja i konteksta zvukova prisutnih u industrijskoj proizvodnji, ali i kućnom okruženju.

Više o benefitima koje donosi industrijska revolucija, ali i mogućnostima saradnje koje stvara, i to ne samo između startapa i drugih industrijih igrača, već i između startapa međusobno, publici u Nišu predstavićemo 12. jula od 18h!

Ulaz je slobodan, a sve što treba da uradite, jeste da se prijavite popunjavanjem forme koju možete naći na ovom LINKU.

Događaj je finansijski podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i implementiran od strane ICT Hub-a kao deo projekta “Igralište inovacija”.

 

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: