Loading Events

Image and Professional Presence

05.07.2018 @ 18:00 - 21:00
  • ICT Hub Playground

Prvi utisak je ključ za ostvarivanje profesionalnog i ličnog uspeha i u prvi plan ističe vaš vizuelni identitet. Pošto imate samo jednu priliku da ostavite pozitivan prvi utisak, morate biti spremni da ostavite pravi. Dođite da čujete na koji način možete da unapredite svoj profesionalni izgled, kao i da dobijete savete za uspešan ‘networking’ i karijerno napredovanje. Nekada vam je za korak napred, progres i odlučnost potrebno ’samo’ malo više samopouzdanja i sigurnosti u sebe i sopstvene želje kako biste mogli da napravite velike promene u poslu i životu.

Dođite u Playground 5. jula od 18h kako biste na ovu temu čuli predavanje Tijane Andžić koja trenutno živi i radi u Njujorku. Tijana je diplomirala na Ekonomskom Fakultetu u Beogradu nakon čega je radila u revizorskoj kući PwC. Pre pet godina je otišla u Njujork gde je završila master studije na Univerzitetu Fordam i počela da radi kao poreski konsultant u međunarodnoj firmi Deloitte. Aktivno radi na regrutovanju kandidata za Deloitte i drži predavanja studentima na temu intervjuisanja i poslovnog ponašanja. Trenutno radi na dobijanju sertifikata ‘Image Consultant’ na njujorškom FIT-u.

Znanje sa ovog programa i iz svog profesionalnog iskustva će spojiti u okviru ovog predavanja i iskoristiti priliku da podeli savete koji su njoj doprineli na ovom razvojnom putu – mesta su ograničena, pa vas molimo da popunite kratku formu koja se nalazi na ovom linku: https://bit.ly/2IL98mG

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: