Loading Events

How startups can adjust and win in the time of crisis?

March 26 @ 17:00 - 18:00
  • ICT Hub Venture

Dragi preduzetnici,

Imajući u vidu trenutnu svetsku borbu protiv Covid-19 virusa koji je rezultirao naglim zaustavljanjem skoro svih ekonomskih aktivnosti i time dodatno otežao već dovoljno težak posao razvoja startapa, ICT Hub Venture pokreće specijalnu seriju webinara koji će za cilj imati da informiše startap zajednicu kako da se prilagode novonastaloj situaciji i iskoriste je što bolje.

Prvi takav webinar zakazujemo u četvrtak, 26.03 u 17 časova i prvi gost će biti Kenneth Lopez, osnivač i CEO Tekton Labsa iz San Franciska koji će sa domaćinom Milošem Matićem, Senior Associate u ICT Hub Venture analizirati trenutno stanje ekonomije i dati preporuke startapima kako najbolje da prebrode ovu krizu.

Kenneth je serijski preduzetnik koji je vodio kompanije u Peruu i SAD-u i koji osnovao svoju najnoviju kompaniju na talasu svetske ekonomske krize 2008. godine. Verujemo da će imati dosta dobrih saveta za sve nas u vezi kriznog vođenja kompanija.

Svoja znanja o razvoju kompanija prenosi i na par univerziteta gde je gostujući profesor kao i kroz nekoliko programa kao što su Nasdaq Entrepreneurship Centra i Google Launchpad gde ima ulogu mentora.

Webinar će biti organizovan preko Eyeson platoforme u četvrtak, 26.03 u 17h na engleskom jeziku.

Prijavite se za ovaj webinar popunjavanjem sledeće forme i očekujte instrukcije za registraciju na Eyeson platformu najkasnije do 15h u četvrtak.

Upitstvo za registraciju:

  • Kliknite na link iz mejla
  • Registrujte se na platformu Eyeson prateći uputstva sa ekrana
  • Proverite da li vam mikrofon i zvučnik rade kako treba
  • Proverite da li imate stabilnu internet konekciju. Ukoliko je nemate, prilikom ulogovanja na sam webinar izaberite light mode opciju koja se nalazi na levoj strani ekrana – ona će vam omogućiti da pratite neometano webinar sa slabim internetom koristeći isključivo audio.
  • Spremite pitanja koja imate da postavite domaćinu i gostima
  • Uživajte!

Odgovornost koju imamo prema sebi i prema drugima u vreme samoizolacije nas ne sprečava da budemo zajedno, a ovo je pravi način da to i pokažemo – priključite nam se!

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: