Loading Events

Fuckup Nights Beograd: Manager of the Year Edition

Fuckup Nights Beograd
March 2 @ 18:00 - 19:00

Ponovo radi Fuckup Nights Beograd! 

Nakon duže pauze (usled pandemije i globalnog fuckupa kom nikako ne možemo biti konkurencija), Fuckup Nights Beograd se vraća pričama o fejlovima i učenju iz njih. A ko je bolji da govori o svojim greškama nego oni koji su za svoja znanja i veštine osvajali značajna priznanja?

Zato će govornici na sledećem događaju biti dobitnici nagrada za menadžera ili mladog menadžera godine Srpske Asocijacije Menadžera (SAM):

Ovog puta u organizaciji FuckUp Nights, pored ICT Hub-a nam se priključuju DNA Communication i Srpska asocijacija menadžera (SAM). Od kada su pokrenuli „SAM godišnje nagrade“ brzo su postale svojevrsni “poslovni oskar” koji nagrađuje menadžere, poslodavce, pojedince i inicijative koje demonstriraju liderstvo i zaslužuju da budu istaknuti kao dobar primer. Zato nam je zadovoljstvo da ugostimo njihove priče o fejlovima, koji su svakako važan deo rasta ka izuzetnosti i liderstvu.

PRATITE FUN BEOGRAD ONLINE NA OVOM LINKU 

Događaj će biti održan online u sredu, 02. marta 2022. s početkom u 18 časova, a registracija je obavezna na ovom LINKU. Blagovremeno ćemo vas obavestiti o linku na kome ćete moći da pratite događaj.

Fuckup Nights kao globalni pokret i serija događaja, na kojima se o neuspelim poslovnim poduhvatima priča na slobodan i otvoren način, aktivan je od 2012. godine u više od 250 gradova širom sveta. Pokret je nastao sa ciljem da se društveno neodobravanje koje se povezuje sa pojmom neuspeha promeni i   neuspeh postane sastavni deo procesa građenja uspešnih poslovnih priča. Dokaz da je promena razmišljanja o neuspehu prisutna moguće je pronaći u ogromnom uspehu koje ovi događaji imaju širom sveta.

Budite deo FUN događaja jer će naši govornici podeliti značajna iskustva i lekcije, i time nadamo se inspirisati druge da istraju u svojim zamislima i naporima uprkos greškama, jer grešiti je ljudski!

Vidimo se 02. marta u 18h!

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: